Over ons

Mijnhuisverkoopikzelf is een online verkoopplatform voor particulieren en bedrijven. Sinds 2005 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op professionele wijze een woning aan te bieden. Onze gebruiksvriendelijke website en ervaren medewerkers bieden alle hulp die nodig is bij een succesvolle verkoop. Wij richten ons op particulieren en bedrijven in Nederland die een huis, parkeerplaats, recreatiewoning of stuk grond willen verkopen.

Website
Onze website is voorzien van een overzichtelijk ledengedeelte waarin u als verkoper tijdens het gehele verkooptraject terugkeert. Binnen de website kunt u gemakkelijk zelf uw advertentie opstellen en wijzigen. Ook zijn er statistieken beschikbaar waarmee je kunt zien hoe vaak je huis bekeken is en waar bezoekers vandaan komen. Reacties op je woning zijn eveneens terug te vinden binnen je account. En bovendien wordt je huis doorgeplaatst naar alle bekende huizensites zoals Funda, Jaap, Huislijn en Pararius.

Onderscheidend
Dit onderscheidt ons van de meeste andere internetmakelaars, waar de website alleen fungeert als verkoopkanaal. De invoer van je woning verloopt via een externe website, een verlengstuk van het makelaarspakket. En reacties op je huis komen binnen per e-mail bij de makelaar die ze handmatig naar u doorstuurt. En wijzigingen kunnen alleen per e-mail worden ingediend. Met alle vertraging van dien. De gebruiksvriendelijkheid, snelheid en transparantie onderscheid ons van andere internetmakelaars.

Betaalbaar
Omdat veel handeling worden uitgevoerd via onze website en de achterliggende systemen, besparen we veel tijd en kunnen wij onze diensten aanbieden voor een concurrerend tarief. Ons Totaalpakket is hierdoor 50% goedkoper dan het basistarief van de grootste makelaar van het land. En bij ons is dat inclusief professionele fotoreportage.

Trendsetter
Sinds onze start in 2005 hebben al meer dan 12 duizend mensen succesvol gebruik gemaakt van onze website bij de verkoop van een woning. De afgelopen jaren hebben verschillende bedrijven ons concept overgenomen. Onze aanpak heeft blijkbaar indruk gemaakt. Zodoende gaan wij ook de komende jaren door met het verbeteren van onze diensten.

Doe zelf de bezichtigingen en bespaar duizenden euro's!

Loading...