Over ons

Mijnhuisverkoopikzelf is een landelijk werkende online makelaar voor particulieren en bedrijven die een huis, parkeerplaats, recreatiewoning of stuk grond willen verkopen. Onze ervaren medewerkers en gebruiksvriendelijke website, zorgen ervoor dat de verkoop van een woning op een professionele, efficiënte, transparante en vooral prettige wijze verloopt.

Ervaren
Sinds 2005 zijn er met onze succesvolle aanpak al meer dan 13 duizend woningen verkocht. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan, wordt dagelijks ingezet voor onze klanten.

Het platform
De website is voorzien van een overzichtelijk accountomgeving waarin onze klanten tijdens het verkooptraject terugkeren. Via de accountomgeving kunnen verkopers lopende publicaties beheren en statistieken inzien. Reacties van geïnteresseerden zijn eveneens terug te vinden binnen de account, waar ook het contact met potentiële kopers plaatsvindt.

Onderscheidend
Dit onderscheidt ons van andere internetmakelaars, waar de website alleen fungeert als verkoopkanaal. De invoer van het aanbod loopt via een verlengstuk van het makelaarspakket. Reacties van potentiële kopers komen per e-mail binnen bij de makelaar die ze handmatig doorstuurt naar de verkoper. En wijzigingen kunnen alleen per e-mail worden ingediend. Met alle vertraging van dien. De gebruiksvriendelijkheid, snelheid en transparantie van onze aanpak onderscheid ons van andere internetmakelaars.

Groot bereik
Ons woningaanbod wordt doorgeplaatst naar de belangrijkste huizensites van Nederland zoals Funda, Jaap, Huislijn en Pararius. Door gebruik te maken van ons platform wordt een woning optimaal gepresenteerd en komt deze onder de aandacht van een miljoenenpubliek.

Betaalbaar
Door het gebruik van slimme technologie besparen wij tijd en daardoor kunnen wij onze diensten aanbieden voor een zeer concurrerend tarief. Ons Totaalpakket is hierdoor 50% goedkoper dan het basistarief van de grootste makelaar van het land. En bij ons is dat inclusief professionele fotoreportage.

Succesvol
Sinds 2005 hebben wij al meer dan 13 duizend mensen naar tevredenheid geholpen met de verkoop van een woning. Zodoende gaan wij ook de komende jaren door met het leveren verbeteren van onze diensten en hopen wij nog veel mensen te mogen helpen bij de verkoop van hun woning.

Doe zelf de bezichtigingen en bespaar duizenden euro's!

Loading...