Werkwijze

Succesvol uw huis verkopen

Wanneer u ervoor kiest om uw woning via ons te verkopen, kiest u ervoor om zelf actief te helpen bij de verkoop. U heeft zelf contact met potentiële kopers en u doet zelf de bezichtigingen. U krijgt een vast contactpersoon waar u tijdens het verkooptraject terecht kunt voor vragen en advies. Reacties van geïnteresseerden komen direct bij u binnen. U weet dus precies hoe het ervoor staat met de verkoop van uw huis!

U kunt kiezen uit een aantal pakketten. Ons advies is om te kiezen voor het meest uitgebreide pakket. Uw woning wordt dan tot wel 35% sneller verkocht en het starttarief is minimaal. U betaalt het grootste deel van de kosten namelijk pas nadat de woning definitief verkocht is!

Het verkooptraject is als volgt ingericht:

Stap 1 Woning aanmelden

U kunt op elk gewenst moment uw woning aanmelden via onze website. De kosten, of een deel daarvan, worden vooraf in rekening gebracht zodat wij direct aan de slag kunnen. Afrekenen kan via onze beveiligde website met iDEAL, MasterCard, Visa, Maestro of PayPal. Nadat uw woning is aangemeld, heeft u toegang tot uw account en kunt u aan de slag.

Stap 2 Advertentie opstellen

In een aantal stappen kunt u de gegevens van de woning invullen. Na afloop, kunt u een voorbeeld bekijken en indien gewenst de advertentie verder optimaliseren.

Stap 3 Inmeten en fotografie

Nadat u de woning heeft aangemeld gaan wij direct voor u aan de slag. Er wordt een afspraak ingepland voor de inmeting en bij het Totaalpakket voor de professionele fotografie. De afspraken worden doorgaans binnen één werkdag ingepland en duren ongeveer 1 uur.

Stap 4 Advertentie publiceren

Wanneer de foto's en plattegronden zijn opgeleverd, kunt u de advertentie op elke gewenst moment publiceren via onze website. Hierna controleren wij de advertentie en gegevens van de woning. De woning is vervolgens binnen 1 dag zichtbaar op Funda.

Plattegronden

Als de woning is opgemeten worden de plattegronden en het meetrapport opgesteld. Oplevering is doorgaans binnen 2 werkdagen. De maten uit het meetrapport verwerken wij in de advertentie en de plattegronden worden toegevoegd aan de fotoreportage.

Foto's

De foto's worden gemaakt door een professionele woningforgraaf. Nadat de afspraak heeft plaatsgevonden, worden de foto's binnen 2 werkdagen opgeleverd. De foto's kunnen vervolgens direct toegevoegd worden aan de advertentie van uw woning.

Huis op Funda

Nadat de gegevens van uw woning zijn doorgezet naar Funda, wordt uw woning de volgende ochtend zichtbaar op Funda.

Reacties en bezichtigingen

Reacties van potentiële kopers komen rechtstreeks binnen in uw inbox op onze website. Voor elke nieuwe reactie ontvangt u van ons een notificatie per email. U neemt vervolgens zelf contact op met de geïnteresseerde en plant een afspraak in voor de bezichtigingen.

Ondersteuning

Het is best spannend om zelf mee te helpen met de verkoop van je huis. Gelukkig kun je altijd terecht bij een vast contactrpersoon als je vragen hebt of om even bij te praten!

Koopakte

Heeft u een pakket met koopakte? Dan gaan wij direct aan de slag met het opstellen van de akte zodra er een koper gevonden is. Heeft u zelf een koper gevonden, laat het ons dan zo snel als mogelijk weten.

Wijzigingen

Nadat de woning geplaatst is, kunt u binnen uw account wijzigingen aanbrengen in de advertentie. Wijzigingen worden kosteloos verwerkt op alle websites.

Verkoop starten

Doe zelf de bezichtigingen en bespaar duizenden euro's!

Loading...