Werkwijze

Zelf huis verkopen

Via Mijnhuisverkoopikzelf is het mogelijk om je huis te verkopen tegen een vast en laag tarief. Wij rekenen geen kosten bij verkoop en geen percentage achteraf. Dit is mogelijk omdat je bij ons een aantal zaken zelf doet, die normaal door de makelaar gedaan worden. Zo stel je zelf de advertentie op en doe je zelf de bezichtigingen. Maar je staat er niet alleen voor, want tijdens de verkoop kun je terecht bij een vast contactpersoon voor vragen en advies.

Je kunt je woning op elk gewenst moment aanmelden en in drie stappen staat je huis te koop.

Stap 1 - Woning aanmelden

Je kunt je huis op elk gewenst moment aanmelden door een pakket te kiezen. Kies het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en doorloop de stappen om te beginnen.

Stap 2 - Advertentie opstellen

Nadat je woning is aangemeld, heb je toegang tot je account en kun je meteen aan de slag. In een paar stappen kun je zelf de advertentie opstellen. Na afloop kun je een voorbeeld bekijken en de advertentie verder optimaliseren. Tijdens het invoeren kun je voor hulp terecht bij onze support desk. Wij helpen je graag verder.

Stap 3 - Advertentie publiceren

Wanneer de foto's genomen zijn, kun je deze in de laatste stap toevoegen aan de advertentie. Daarna kun je de advertentie publiceren en daarmee zichtbaar maken voor bezoekers. Wij controleren vervolgens de gegevens en binnen 1 werkdag staat je huis op Funda.

Betaal achteraf

Bij het Pro- en Totaalpakket is het mogelijk om onze factuur achteraf te betalen. In dat geval worden de pakketkosten pas in rekening gebracht nadat de woning definitief is verkocht en overgedragen is aan de koper(s).

Professionele fotografie

Bij het Pro- en Totaalpakket wordt er een afspraak ingepland voor het maken van de foto's. Bij het Pro Pakket worden naast de foto's ook 360 graden foto's en een woningvideo gemaakt. De afspraak wordt binnen één werkdag ingepland en duurt ongeveer 1 uur. De foto's worden gemaakt door een professionele woningfotograaf. Als de afspraak heeft plaatsgevonden, worden de foto's binnen 2 werkdagen opgeleverd.

Huis op Funda

Nadat jij je advertentie gepubliceerd hebt op de website, zullen wij je huis op Funda plaatsen. Je woning is dan uiterlijk de volgende ochtend zichtbaar voor de bezoekers van Funda.

Reacties en bezichtigingen

Reacties van potentiële kopers komen rechtstreeks binnen in je mailbox. Bij elke nieuwe reactie ontvang je bericht van ons. Je neemt zelf contact op met geïnteresseerden en plant zelf de afspraken in voor bezichtigingen.

Bieden

Potentiële kopers kunnen via de website een bod uitbrengen op je woning. Daarbij worden alle relevante voorwaarden opgevraagd zoals het financieringsvoorbehoud, een voorbehoud bouwkundige keuring en de gewenste datum van overdracht. Elk bod komt binnen in je account.

Ondersteuning

Het is best spannend om zelf je huis te verkopen. Gelukkig kun je altijd terecht bij een vast contactpersoon voor vragen of advies.

Koopakte

Heb je gekozen voor een pakket met koopakte? Dan gaan wij aan de slag met het opstellen van de akte zodra er een koper gevonden is. Heb je zelf een koper gevonden, laat het ons dan zo snel als mogelijk weten.

Wijzigingen

Nadat de woning geplaatst is, kun je binnen je account wijzigingen aanbrengen in de advertentie. Wijzigingen worden kosteloos verwerkt op alle websites.

Verkoop starten

Doe zelf de bezichtigingen en bespaar duizenden euro's!

Loading...