Werkwijze

Zelf uw huis verkopen

Wanneer u ervoor kiest om uw woning via ons te verkopen, kiest u ervoor om zelf actief te helpen bij de verkoop. U heeft zelf contact met potentiële kopers en u doet zelf de bezichtigingen. Reacties van geïnteresseerden komen direct bij u binnen. U weet dus precies hoe het ervoor staat met de verkoop van uw huis.

Het verkooptraject is als volgt ingericht:

Stap 1 Woning aanmelden

U kunt op elk gewenst moment de verkoop starten. U kunt kiezen uit een aantal pakketten. Indien u kiest voor het Totaalpakket wordt er een professionele fotoreportage gemaakt van de woning. Dit resulteert vaak in meer bezichtigingsaanvragen waardoor uw woning tot wel 35% sneller verkocht wordt.

Stap 2 Advertentie opstellen

Nadat uw woning is aangemeld, heeft u toegang tot uw account en kunt u aan de slag. In een aantal stappen kunt u de gegevens van de woning invullen. Na afloop, kunt u een voorbeeld bekijken en indien gewenst de advertentie verder optimaliseren.

Stap 3 Advertentie publiceren

Wanneer de foto's zijn opgeleverd, kunt u de advertentie op elke gewenst moment publiceren via onze website. Hierna controleren wij de advertentie en gegevens van de woning. De woning is vervolgens binnen 1 dag zichtbaar op Funda.

Professionele fotografie

Bij het Totaalpakket wordt er een afspraak met u ingepland voor de professionele fotografie. De afspraak wordt doorgaans binnen één werkdag ingepland en duurt ongeveer 1 uur. De foto's worden gemaakt door een professionele woningforgraaf. Nadat de afspraak heeft plaatsgevonden, worden de foto's binnen 2 werkdagen opgeleverd. De foto's kunnen vervolgens direct toegevoegd worden aan de advertentie van uw woning.

Huis op Funda

Nadat de gegevens van uw woning zijn doorgezet naar Funda, wordt uw woning de volgende ochtend zichtbaar op Funda.

Reacties en bezichtigingen

Reacties van potentiële kopers komen rechtstreeks binnen in uw inbox op onze website. Voor elke nieuwe reactie ontvangt u van ons een notificatie per email. U neemt vervolgens zelf contact op met de geïnteresseerde en plant een afspraak in voor de bezichtigingen.

Ondersteuning

Het is best spannend om zelf mee te helpen met de verkoop van je huis. Gelukkig kun je altijd terecht bij een vast contactrpersoon als je vragen hebt of om even bij te praten!

Koopakte

Heeft u een pakket met koopakte? Dan gaan wij direct aan de slag met het opstellen van de akte zodra er een koper gevonden is. Heeft u zelf een koper gevonden, laat het ons dan zo snel als mogelijk weten.

Wijzigingen

Nadat de woning geplaatst is, kunt u binnen uw account wijzigingen aanbrengen in de advertentie. Wijzigingen worden kosteloos verwerkt op alle websites.

Verkoop starten

Doe zelf de bezichtigingen en bespaar duizenden euro's!

Loading...