Werkwijze

Wanneer je ervoor kiest om je woning via ons te plaatsen, kies je ervoor om zelf alles te regelen via onze website. Je stelt zelf je advertentie op en daarbij bepaal je zelf de vraagprijs en stel je zelf de beschrijving op. Dit alles gebeurt in 3 stappen die hieronder worden toegelicht.

Stap 1 - Voorbereiding
Kies een pakket en plaats vervolgens je bestelling. Afrekenen kan via onze beveiligde website met iDEAL, MasterCard, Visa, Maestro, PayPal, Giropay, Mister Cash en Sofort Uberweisung. Nadat je betaling ontvangen is, kom je terecht in je persoonlijke account (omgeving) binnen onze website. Je kunt nu direct verder met stap 2.

Stap 2 - Advertentie opstellen
Binnen je account kun je meteen aan de slag met het opstellen van de advertentie. In zes stappen kun je de gegevens van de woning opgeven. Het zijn voornamelijk gesloten vragen waar een of meer opties gekozen kunnen worden. Nadat de stappen doorlopen zijn, kun je een voorbeeld bekijken en indien gewenst aanpassingen aanbrengen. Wanneer de advertentie naar tevredenheid is opgesteld klik je op 'publiceren' en ben je klaar met deze stap.

Stap 3 - Gegevens verwerken
Nu je advertentie compleet is, gaan wij voor je aan de slag. Er wordt een afspraak met je ingepland om de woning op te meten. De afspraak wordt doorgaans binnen 1 werkdag ingepland en duurt ongeveer 1 uur. Nadat de woning is opgemeten, worden de plattegronden opgesteld. Hierna wordt de woning binnen 2 werkdagen op Funda geplaatst.

Foto's
Heb je gekozen voor professionele woningfotografie? Dan wordt er binnen 1 werkdag na het plaatsen van je bestelling contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen. Afhankelijk van je agenda kunnen de foto's al binnen 5 werkdagen gemaakt worden. Jij kunt in de tussentijd vast aan de slag met het opstellen van je advertentie. Nadat de fotograaf geweest is, ontvang je de foto's die je vervolgens aan je advertentie kunt toevoegen.

Mijn huis staat te koop, wat nu?
Je hebt nu de grootst mogelijke publiciteit op Internet met een plaatsing op Mijnhuisverkoopikzelf, Funda, Huislijn, Koopwoningen, ZAH en Trovit! Reacties van potentiele kopers, komen per e-mail bij je binnen. Houd je mailbox dus goed in de gaten! Je neemt zelf contact op met geïnteresseerden en plant zelf afspraken met in voor bezichtigingen.

Wijzigingen
Nadat de woning geplaatst is, kun je via onze website wijzigingen aanbrengen in je advertentie. Met uitzondering van het adres en het type woning kun je alles aanpassen. De wijzigingen worden kosteloos verwerkt op alle websites, inclusief Funda.

Contact
Heb je een vraag of opmerking? We horen het graag. Je vind onze contactgegevens op de contactpagina.

Verkoop uw huis zelf en bespaar duizenden euro's!

Loading...