Mijn huis verkoop ik zelf

Reviews

Mijn Huis Verkoop Ik Zelf

Gemiddelde beoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.1/10. Bekijk hieronder alle 268 beoordelingen.

D. uit Leeuwarden
Op 24-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Zeer goede service
Zeer correct en snelle dienstverlening. Bij vragen krijg je snel een reactie
J. uit Nieuwerbrug aan den Rijn
Op 22-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Vlotte afhandeling, inloggedeelte makkelijk in gebruik, handig statistieken overzicht.
Wij hebben ons huis dankzij mijnhuisverkoopikzelf.nl op een professionele manier kunnen verkopen zonder tussenkomst van een makelaar.
N. uit Zoetermeer
Op 22-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Makkelijk en snel
Alles is zeer makkelijk te regelen. Gewoon de stappen volgen en je huis staat binnen no time online. Ook het inplannen voor het meten en de foto's was super snel geregeld! Top site ga zo door :-)
D. uit Maastricht
Op 15-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
aanrader
snelle plaatsing goede service
S. uit Druten
Op 11-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goed!
Ik zou het je aanraden.
G. uit Eindhoven
Op 11-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Huis snel verkocht
Wij hebben een goede ervaring met ikverkoopmijnhuiszelf.nl
Wij hadden een totaalpakket besteld waarbij er professionele foto's en een plattegrond is gemaakt.
Er was geen waardebepaling opgestuurd, hier hebben wij zelf voor moeten bellen naar ikverkoopmijnhuiszelf.nl, maar wij hadden toen binnen 5 minuten de waardebepaling van ons huis ontvangen.
Ons huis is uiteindelijk binnen 3 weken na plaatsing op funda verkocht. Wij hebben een makelaar gekregen die de koopakte opgesteld heeft. De makelaar heeft duidelijke uitleg gegeven over de gang van zaken.
M. uit Doesburg
Op 10-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Prima site / organisatie !
Keurige organisatie die adequaat werk levert.
Helaas zijn bij het intekenen van de woning op enkele plaatsen foutjes gemaakt.
Ook was op Funda de kadastrale aanduiding verkeerd aangegeven.
Na deze zaken te hebben doorgegeven heeft de organisatie direct actie ondernomen en deze zaken in orde gemaakt...
TOP !!!
M. uit Sliedrecht
Op 07-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Goede service, advies en dienstverlening
Ik hoorde steeds meer dat je zelf je huis prima kon verkopen. En nadat ik van diverse makelaars zulke verschillende verkoopbedragen te horen kreeg, ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. En dat is me niet tegen gevallen. Prima service gekregen van Sven die ook echt met me mee gedacht heeft. Mijn huis was precies binnen twee maanden verkocht ! Uiteraard kost het zelf online zetten wel meer moeite maar ik vond dat zelfs ook wel leuk om te doen. Als je jaren in een fijn huis hebt gewoond is het ook fijn om een mooie aanbevelingstekst te schrijven. Ook met de afhandeling van het koopcontract ben ik prima geadviseerd. Kortom dit doe ik zeker volgende keer weer!
C. uit Almen
Op 04-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
Werkt Prima!
kan nog simpeler maar werkt prima!
P. uit Zoetermeer
Op 03-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Geweldig
Ik ben zeer tevreden.
Ik ga bij vrienden en kennissen jullie zeker aanbevelen.
Werkwijze echt top.

Bedankt
K. uit Vroomshoop
Op 03-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Ze helpen je goed!
Alles word goed uitgelegt en ze denken met je mee!
R. uit Moordrecht
Op 02-11-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
eenvoudig
Goed geregeld
J. uit Utrecht
Op 31-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Goed concept, technisch kan het beter, bereikbaarheid moet beter
Goed concept. Op technisch vlak is er nog wel wat te winnen (kleine foutjes en kan intuitiever). Bereikbaarheid is matig. Een basic whatsapp functie voor verkopers zou al een hele stap vooruit zijn
T. uit Amsterdam
Op 25-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede service prima produkt
No nonsense goes produkt
D. uit Bergschenhoek
Op 20-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
werkt top, zelf regelen met een geautomatiseerd systeem
Aanrader voor als je zelf je huis verkoopt.
A. uit Nunspeet
Op 16-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goed concept
De site is goed opgezet.
Alles makkelijk zelf te regelen.
G. uit Lochem
Op 11-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Goed bezig, kan beter.
Vriendelijke, meedenkende medewerkers, gebruiksvriendelijkheid van de site kan beter.
J. uit Alphen aan den Rijn
Op 07-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Aanrader
Prima zelf te doen en mocht je hulp willen dan is dat ook geen probleem.
M. uit Hilversum
Op 05-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima service
Prima service tegen prima prijs
R. uit 's-Gravenhage
Op 04-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Professioneel. heel behulpzaam, goede adviezen. Top makelaar.
Wij zijn heel blij met de samenwerking die we hebben gehad. Supergoed advies, echte ondersteuning. Alsof we toch een live makelaar hadden ingeschakeld. Aanrader!
J. uit Zeist
Op 02-10-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede site
meerdere bezichtigingen
F. uit Harlingen
Op 27-09-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Handige site!
Handige site, je kunt zelf kiezen wat voor pakket je neemt. Duurt alleen wel wat langer qua inmeten en plaatsen op Funda dan een paar dagen. In ons geval ruim een week.
R. uit Papendrecht
Op 22-09-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima service
Snel geregeld
F. uit 's-Gravenhage
Op 19-09-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Duidelijke uitleg.
Bij telefonisch contact neemt men de tijd om alles duidelijk en vriendelijk uit te leggen. En prima resultaat.
K. uit Sint-Annaland
Op 11-09-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Snel, makkelijk en betaalbaar!
Hallo,

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en mogelijkheden van deze site.

Een verbeterpunt, maar deze is misschien in de tussentijd al verholpen. De 'verticale' foto's worden horizontaal geplaatst in de preview. En ons huis werd in de wijk Sint Annaland geplaatst i.p.v. onder het dorp Sint Annaland. Dit ging niet altijd helemaal lekker met het filter op Funda. Maar al met al was ons huis goed vindbaar.

Veel succes met het verder doorontwikkelen van de site! Het is een super concept.

Groeten,

Rudi
M. uit Rijswijk
Op 08-09-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede geregeld allemaal tot nu toe
Deze moet je proberen!
S. uit Goirle
Op 31-08-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
praktisch, vlot, goede service
lijkt heel moeilijk allemaal, maar MHVIZ maakt het simpel en toegankelijk voor iedereen, vooral met goede service.
M. uit Mierlo
Op 30-08-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Snel een paar duizend euro verdiend!!
Perfecte manier om je huis te verkopen zonder dure makelaar. Compleet pakket zoals bij een makelaar, je doet alleen zelf de rondleiding. Ik heb veel positieve reacties gehad op de rondleidingen, de kijkers ervaren dat als zeer ontspannen en gezellig (kop koffie, wijntje). Verder prima ondersteuning door Sven en Maarten als me iets niet duidelijk was en ook bij de afwikkeling van de verkoop. (Maarten heeft zelfs de koopovereenkomst in het Engels opgesteld voor mijn koper, waarvoor dank!)
Kortom; Mijn huis verkocht binnen 3 maanden op een hele prettige manier en een paar duizend euro uitgespaard!!
S. uit Hooghalen
Op 20-08-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goed te doen ook voor ouderen.
Zeer behulpzaam als je ergens niet uitkomt.
Je hoeft geen computer nerd te zijn
Y. uit Amsterdam
Op 12-08-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Helder en duidelijk
Een fijne site om te werken en snelle levering qua plaatsen van een woning.
K. uit Haarlem
Op 31-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Goed, duidelijk en snelle terugkoppeling
Als je zelf veel vrije tijd hebt om de bezichtigingen en de reacties te doen werkt dit prima.

Zeker in deze overspannen woningmarkt in Haarlem.
Ik had 11 afspraken binnen 3 dagen staan.
en binnen 3 dagen me appartement onder voorbehoud verkocht.
F. uit Haaksbergen
Op 28-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Helder.
Duidelijke uitleg over werkwijze.
M. uit Heerenveen
Op 17-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Lijkt goede manier om te verkopen
Goede behandeling en leuke benadering iig niet te "zakelijk"
A. uit Groningen
Op 17-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
prima dienstverlening
Prima en snelle service
K. uit Huizen
Op 13-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima service
Goed geholpen door de mensen van Mijn huis verkoop ik zelf
F. uit De Lier
Op 13-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
goed
goed
I. uit Walsoorden
Op 11-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Loopt gesmeerd
Ik ben blij met de communicatie en de producten.
R. uit Drunen
Op 08-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Snel en tegen een goedkope prijs op funda
Snel en goedkoop je huis verkopen
D. uit Roermond
Op 06-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Zeer klantvriendelijk
Het proces verloopt niet helemaal duidelijk voor de klant (uitgebreid pakket). Maar als je belt word je vriendelijk te woord gestaan en alles netjes uitgelegd. Er wordt echt met je meegedacht en de inzet is ook super. Na het ophangen van het te koop bord had ik meteen een geïnteresseerde, een belletje naar mijnhuisverkoopikzelf en binnen 24 uur had ik de brochure binnen ondanks dat het huis nog niet op Funda stond. Ik ben zeer tevreden, een aanrader.
N. uit Moergestel
Op 03-07-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Goed maar volgorde in dienstverlening kan beter en duidelijker
-
M. uit Hulsberg
Op 21-06-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
In ëën woord TOP
Het is makkelijk, overzichtelijk, goedkoop, effectief etc. Meer kan je niet wensen. Ik kan het iedereen aanraden.
J. uit Assen
Op 16-06-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Duidelijk en goede service
Het invullen gast snel en als je belt of mailde krijg je snel een duidelijk antwoord
J. uit Helmond
Op 06-06-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
super, snelle, goede service
makkelijk duidelijk en erg vriendelijke hulp.
B. uit Valthe
Op 03-06-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Begin is gemakkelijk
We zijn nu in het begin van het proces en kunnen vanaf hier niet overzien hoe de verdere afwikkeling gaat
R. uit Bussum
Op 20-05-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima service
Het bespaart een hoop geld en het is handig omdat je teksten en foto"s in eigen beheer hebt en dus zo nodig kunt aanpassen
H. uit Enschede
Op 10-05-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
proffesioneel-snel en precies genoeg voor de verkoop van je woning
Ik ben erg tevreden.!
Niets is te gek, je wordt geholpen met alles , hoe vaak je ook belt.
Eenmaal verkocht is het voorlopige koopcontract er ook snel.
Echt ik zou iedereen dit aanbevelen, ik heb het middelste pakket.
W. uit Ommen
Op 09-05-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
digitaal geld besparen
snel en professioneel
N. uit Groesbeek
Op 19-04-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
ok
ok
B. uit Groesbeek
Op 19-04-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Afspraak is afspraak
Zoals zij beloven hebben zij een snelle levering van de diensten. Dit was wel een beetje terug te zien in het resultaat. Na telefonisch overleg is dit goed opgelost. Uiteindelijk zeker tevreden! Nu maar hopen op bezichtigingen.
M. uit Vlijmen
Op 19-04-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
mooie duidelijke website, vlotte afhandeling, we zijn heel tevreden
Ach, dachten we, laten we ons huis eens zelf proberen te verkopen. Als het niet lukt, kunnen we altijd nog een makelaar inschakelen. We hebben ons aangemeld bij de site mijnhuisverkoopikzelf.nl en die was heel duidelijk. We hebben zelf de foto's gemaakt, er kwam iemand om de maten op te meten en een dag later kregen we de exacte plattegronden. Die hebben we bij de foto's gezet en de volgende dag stond ons huis ook op Funda. Meteen kwamen er 3 reacties en we hadden daarna 2 bezichtigingen. En nu is ons huis zo goed als verkocht. Binnen een week!!!
F. uit Purmerend
Op 18-04-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Super gemakkelijk en leuk om te doen!
Goede dienstverlening als je zelf je huis wilt verkopen!
P. uit 's-Hertogenbosch
Op 11-04-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Een aanrader
Het huis zelf verkopen blijkt eenvoudiger dan gedacht, goede ondersteuning, duidelijke uitleg en snelle reactie op vragen. Zou het zeker weer doen, scheelt veel geld zonder makelaar.
H. uit Deurne
Op 08-04-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Top
Top
W. uit Bergen op Zoom
Op 27-03-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Makkelijk, betaalbaar en het huis verkocht!
Wat bijna onmogelijk leek is gelukt!

Binnen een straal van 100m van ons appartement, staan 12 appartementen te koop. Om gewoon maar eens te kijken of er animo voor ons appartement was, deze aangemeld bij mijnhuisverkoopikzelf, het pluspakket afgenomen, aangezien ik bijvoorbeeld wel de koopovereenkomst erbij wilde hebben mocht er een koper gevonden zijn.

Foto's laten maken, een account aangemaakt, betaald, alle stappen doorlopen en onze woning stond direct te koop op mijnhuisverkoopikzelf en een paar dagen later op andere websites als Huislijn. De week erna ingemeten voor de plattegrondjes (aangestuurd door mijnhuisverkoopikzelf), het te koop bord thuis en nog een paar dagen later stond de advertentie op Funda. Als extra nog een maand top plaatsing op Funda gedaan.

Vervolgens binnen een paar dagen kijkers, de bezichtingen zelf gedaan wat eigenlijk best leuk was om te doen, de kijkers beviel het ook goed. Binnen een maand een mondelinge overeenstemming. Via mijnhuisverkoopikzelf de koopovereenkomst op laten stellen en alles zo verder afgerond.

Tussendoor ook nog een paar keer gebeld om wat informatie en om alle stappen even door te nemen, de ondersteuning was goed.

Al met al is dit heel goed bevallen, precies goed allemaal en toch boven verwachting snel de woning verkocht!
A. uit Weert
Op 25-03-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima
Het zou fijner zijn als elk pakket een eigenstappen plan zou hebben. Zeker als je de foto.s en maten in het pakket erbij pakt. Ik was aan t wachten totdat ik een mail kreeg waarin stond.

Nu kunt u zelf de advertentie gaan invullen.
M. uit Tubbergen
Op 24-03-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Doen wat ze zeggen
Snel en correct!
M. uit Bunschoten-Spakenburg
Op 06-03-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Prima
Prima
J. uit Best
Op 06-03-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Prima service
Duidelijk en overzichtelijk dashboard en goede dienstverlening.
E. uit Eindhoven
Op 06-03-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Top
Alles zeer goed verlopen inclusief de dienstverlening
H. uit Zwolle
Op 01-03-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Professioneel, super overzichtelijk en snelle bereikbaarheid.
Het is gemakkelijk om zelf te doen, afspraken werden snel ingepland en professioneel opgevolgd. Telefonische bereikbaar is heel goed.
S. uit Purmerend
Op 28-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Alles echt Top geregeld. Iedereen komt snel alle afspraken na. Geweldig.
hoeft te zijnAlles is zo top geregeld dat wij ons afvragen waarom verkopers nog makelaars voor hoge kosten koper inschakelen. Suggestie aan "mijn huisverkoopikzelf.nl : Leg ook nadruk op dat het aanbod van huizen goedkoper is omdat verkoper alles zelf regelt en koper geen makelaarskosten hoeft te betalen m.a.g. dat Kosten Koper ca 1,6% lager uitvallen. Mogelijkheid tot downloaden standaadnkoopovereenkomst zou makkelijk zijn. Kan koper en verkoper onderling eea vastleggen en
daarna naar notaris gaan. Omdat keuze notaris niet plaatsgebonden hopeft te zijn adviseren wij onze notaris Mr. R. Cremers van Waterland Notariaat. desgewenst kunnen wij u in contact met hem brengen
A. uit Wageningen
Op 28-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Gewoon goed! Ik ben over het algemeen zeer tevreden
Ik vind het alleen jammer dat er betaalt moet worden voor een nieuw bord
N. uit Oosterwijk
Op 27-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
snel je huis verkopen
Super handige website, telefonisch goed bereikbaar, duidelijke antwoorden, voor wat betreft de koopakte: de makelaar denkt goed mee. Heel veel kijkers gehad, vond het veel beter om zelf je huis te verkopen, Kortom super tevreden.
N. uit Purmerend
Op 20-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima site!
Goedemorgen,

Op zich tevreden tot nu toe. De site werkt op zich goed, alleen het verslepen van foto's duurt erg lang. Eigenlijk nog te vroeg om mijn mening te geven, omdat huis nog niet op Funda staat. Ben benieuwd hoe het nu verder gaat.
A. uit Sint Philipsland
Op 18-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
We w88 op verkoop
Huis staat net op internet dus nu afw88
J. uit Heerde
Op 16-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede service. Bij problemen met het invullen helpen ze je supergoed.
Het is een aanrader en het scheelt duizenden euro's
M. uit Tiel
Op 15-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Dienstverlening is uitgebreid en goed.
De dienstverlening was iedere keer opnieuw prima, over de meest uiteenlopende vragen. Ook de wijzigingen werden snel doorgevoerd. Mocht je je huis zelf willen verkopen zou ik mijnhuisverkoopikzelf.nl aanraden.
R. uit Assendelft
Op 03-02-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
statistieken
Kunnen wij zelf de statistieken zien over hoe vaak het huis op diverse sites is bekeken? Zoja, waar?

Verder snelle en goede service hoor. Jullie zijn goed bereikbaar, staan ons geduldig bij met goede adviezen.
L. uit Delfgauw
Op 26-01-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede en snelle service
Zowel het contact met de organisatie als de software werkt perfect!
G. uit 's-gravenhage
Op 19-01-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
.
.
W. uit Enkhuizen
Op 13-01-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Duidelijk en makkelijk proces en informatief
Ik vind dat ik alle informatie op de site heel duidelijk kan terug vinden en duidelijke instructie hoe je je eigen huis in de verkoop kan zetten.
N. uit Heerhugowaard
Op 07-01-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Duidelijk,goedkoop en snelle service!
Ik ben erg tevreden over de service van mijnwoningverkoopikzelf. Ik heb tijdens de verkoop aangegevens dat er enige haast bij was en binnen 3 dagen stond mijn woning op Funda.

Een aanrader.
M. uit Amersfoort
Op 02-01-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
.
.
J. uit 's-Gravenhage
Op 02-01-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Snelle reactie, duidelijk
Duidelijj en goedkoop
M. uit Heeze
Op 02-01-2017
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
overzichtelijk laagdrempelig
Het was me niet helemaal duidelijk hoe de werkwijze is.
Mogelijk is het duidelijker om een stappen plan op de website toe te voegen.
De klant kan dan in een overzicht zien wat van hem verlangt wordt.
Ik was begonnen met het invullen van de advertentie, loop er tegenaan dat ik de oppervlakte moet gaan opmeten. Wat blijkt, ze komen het hele huis inmeten. Dat is natuurlijk super handig. Het was wel beter als je in een stappenplan kan zien wie wat komt doen en welke actie je zelf moet ondernemen.
Verder vond ik het makkelijk, duidelijk wat je in moet vullen.
L. uit Leusden
Op 30-12-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
duidelijke site
Gemakkelijk in gebruik, dus handig om je huis zelf te kunnen verkopen.
A. uit 's-Gravenhage
Op 23-12-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Eenvoudig, transparant, super snelle dienstverlening en ondersteuning en meer dan afdoende.
Ik vind deze oplossing echt top en zou het ieder aanbevelen.
T. uit Berg en Dal
Op 12-12-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
prima
duidelijk site, goede hulp
H. uit Nijverdal
Op 12-12-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Goed en duidelijk
Goed en duidelijk. Aanrader
J. uit Tubbergen
Op 11-12-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima
Prima
A. uit Amsterdam
Op 07-12-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
tevreden - misschien wat meer informatie
Ik ben tot nu tevreden met jullie service. Ik zou nog wat meer informatie van jullie willen krijgen over het proces van de reclame op Funda te zetten.
F. uit Amsterdam
Op 05-12-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Makkelijk en snel
Makkelijk en snel
J. uit Wehl
Op 07-11-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Beoordeling te vroeg
Ik heb nog onvoldoende ervaring met uw organisatie waardoor ik u organisatie onvoldoende kan beoordelen.
R. uit Naaldwijk
Op 07-11-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima service en makkelijk te onderhouden site
Ik ervaar de samenwerking met Mijn Huis Verkoop Ik Zelf als prettig. De medewerkers zijn zeer service gericht en proberen je overal zoveel mogelijk bij te helpen. Nu alleen mijn huis nnog verkopen, dan krijgen ze een 10... ;)
G. uit Herwijnen
Op 25-10-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Overzichtelijk en handig
Met deze site kan je gemakkelijk zelf je huis te koop aanbieden
E. uit Arnhem
Op 17-10-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Praktisch, goedkoop én klantvriendelijk
Alles wijst zich vanzelf, er zijn geen overbodige kosten of handelingen, en indien nodig zijn jullie zeer bereikbaar en hulpvaardig. En wij vinden het juist prettig om de rondleidingen zelf te doen. Kortom, ideaal!
G. uit Enschede
Op 16-10-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Transparant en duidelijk
Transparant en duidelijk
M. uit 's-Gravenhage
Op 06-10-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
helemaal top
jullie zijn duidelijke en goed bereikbaar
A. uit Schagen
Op 03-10-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
prima geregeld...
Duidelijk
P. uit Meppel
Op 27-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
duidelijke site
helder en makkelijk
A. uit Wageningen
Op 25-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
vragen worden goed en redelijk snel opgelost
er ging eerst iets mis, maar na telefonische contact toch snel opgelost
J. uit 's-gravenhage
Op 25-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Lage drempel, prima service
Prima service, lage drempel, lage kosten
A. uit Eindhoven
Op 22-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Betrouwbaar,duidelijken en overzichtelijk.
Een Site om te adviseren aan een vriend.
J. uit Warder
Op 22-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Mooi initiatief
Mooi initiatief zou alleen mijn woning ook met een bord inde tuin Tekoop willen zien
P. uit Eindhoven
Op 22-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Prima oplossing om zelf je huis te verkopen!
Zeer tevreden over de dienstverlening. Bieden wat ze beloven en leveren goede service voor een scherpe prijs!
Y. uit Tilburg
Op 22-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Super duidelijk, behulpzaam en goed bereikbaar
Gemakkelijk om zelf alles te regelen. Als je toch vragen hebt worden deze snel en goed behandeld.
F. uit Venray
Op 16-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
.
.
A. uit Breda
Op 07-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Prima site om je huis aan te bieden.
Goede service. Direct reactie op je mail.
D. uit Utrecht
Op 06-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Goede snelle reacties
Prima helpdesk adequaat en accuraat
K. uit 's-gravenhage
Op 05-09-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Fijne website
Zelf je huis verkopen doe je hier!
D. uit Hoogvliet Rotterdam
Op 31-08-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Perfect!
Helemaal goed!
L. uit Eindhoven
Op 30-08-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
prima site, beknopt maar overzichtelijk
Zie boven
J. uit Amersfoort
Op 17-08-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Als je een beetje handig ben is de makelaar dus niet nodig.
Gebruik gemaakt van mijn huis verkoop ik zelf site. Ze zetten voor mij drie maanden mijn te verkopen huis op funda en hun eigen site. Zelf kan en moet je van alles en nog wat doen, maar dat is geen probleem. Ik had wel wat moeite in het begin om de foto's te plaatsen, maar na even proberen ging het goed. Bij het invullen van de gegevens wordt duidelijk aangegeven wat de bedoeling is. Terwijl ik met de algemene informatie bezig was is er een fotgraaf en een inmeter langs geweest die hun gegevens vrij snel doorgeven. Organisatie houd zich goed aan de afspraken die ze met je maken.
H. uit Utrecht
Op 16-08-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Snel en gemakkelijk
Plaatsen ging gemakkelijk. Nog geen reacties in de eerste week, toen de woning alleen op MHVIZ stond. Na inmeten en plaatsing op Funda stroomden de reacties echter binnen.

Kleine kritiekpuntjes: bij berichten ontvang ik soms wel een mailalert, soms niet. Site werkt niet optimaal op mobiele telefoon (IPhone 5s).
T. uit Vleuten
Op 04-08-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Hartstikke fijne site waarbij je zelf alle flexibiliteit hebt
Wij zijn tot nu toe erg tevreden.
Prijs is goed en zelf heb je alle vrijheid om aanpassingen door te voeren.
Enig puntje van aandacht: op android werkt de site matig met veel bugs.
Los dat op en ik ben helemaal tevreden.

Groeten,

Tanja
F. uit Meerssen
Op 28-07-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
goede service
Zojuist woning geplaatst en zeer tevreden over de snelheid, correctheid en adviezen van mijnhuisverkoop ikzelf. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Alleen moest ik even doorkrijgen dat wijzigingen alleen worden opgeslagen als je vooruitklik. Niet bij achteruitklikken.
R. uit Klein Zundert
Op 22-07-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
vrij eenvoudig te plaatsen
Het plaatsen van de woning gaat in duidelijke overzichtelijke stappen en hoeft dus zeker geen belemmering te zijn om je huis zelf te verkopen
M. uit Amsterdam
Op 19-07-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Contact verliep snel en soepel
Tot nog toe ben ik erg tevreden. Telefonisch contact gehad en dit verliep voorspoedig.
R. uit Amsterdam
Op 18-07-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
Snelle reactie
Ik kreeg binnen een dag reactie.
R. uit Uden
Op 08-07-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
goed
goed
E. uit Son en Breugel
Op 06-07-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Makkelijke website en vriendelijk personeel!
Makkelijke invulling en bij vragen goed bereikbaar!
Alleen nog jammer dat wij de statistieken van Funda niet terug kunnen zien, maar desondanks na 1 dag al 2 kijkers! Nu hopen op het beste!
V. uit Arnhem
Op 04-07-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
goed
goed
J. uit Sint Odiliënberg
Op 26-06-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
prima site
alleen het bewerken van de foto afdeling (vergroten) gaat niet lekker.
J. uit Breda
Op 21-06-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Binnen 2,5 maand verkocht
Werkt prima zelf je huis verkopen. het kost je wat meer tijd, maar het bespaart je een hoop geld. En de rondleidingen zelf doen komt toch beter over dan dat een makelaar dat doet. Advertentie schrijven via de site gaat makkelijk. Enige wat ik miste was de huis verkocht sticker :)
J. uit Enschede
Op 16-06-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Iedereen aan te raden, je huis zelf verkopen
Ideaal om via deze weg de kosten van een makelaar rieel te houden. Wij vonden het spannend alles zelf doen qua rondleidingen en onderhandelingen maar in alles viel dit mee en was het huis binnen 2 weken verkocht. Scheelt toch enkele duizenden euro's
A. uit Amsterdam
Op 11-06-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Snelle, doeltreffende en gebruiksvriendelijke service voor mensen die zelf hun huis willen verkopen
De website van mijnhuisverkoopikzelf.nl is gemakkelijk. Voor verkopers die goed in staat zijn om zelf foto's te maken, een vraagprijs te formuleren en zelf het verkoopproces willen leiden is dit een uitkomst. Assistentie wordt verleend in de vorm van een deskundige die globaal meting controleert. Binnen enkele dagen stond onze advertentie op de verschillende websites alsmede funda. Even bellen met de vriendelijke medewerkers van mijnhuisverkoopikzelf.nl en het is zo geregeld. De statistieken die bijhouden hoeveel mensen de advertentie bezoeken - en vooral via welke social media - zijn heel handig. Dikke pluim.
C. uit Leiden
Op 07-06-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
kosten besparend
binnen 2 maanden mijn huis zelf verkocht heeft een hoop geld bespaard twijfelde om het te doen achter af geen spijt van sommige aankoopmakelaars zijn er niet zo gesteld maar alles is goed geregeld een aanrader dus
Y. uit Rotterdam
Op 06-06-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Makkelijk je woning op funda
Zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk de woning op funda te plaatsen
J. uit Kraggenburg
Op 05-06-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Handige site, spreekt vanzelf
Goede keus
R. uit Ridderkerk
Op 29-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Makkelijke invuloefening
Dit is een makkelijke manier om je huis op de markt te zetten
G. uit Rotterdam
Op 27-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede site. Zou uitgebreid kunnen worden met huizen filmpjes
Goede avond,

Ik vind het een goed site maar zou iets extra's hebben wanneer ook de mogelijkheid wordt gegeven een filmpje van huis en omgeving te kunnen plaatsen voor een nog betere impressie voor de koper(s).
M. uit Heerlen
Op 26-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goed idee
Heb nog geen idee wat het wordt
A. uit Rotterdam
Op 26-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Erg tevreden!
Via mijnhuisverkoopikzelf.nl heb ik mijn huis binnen een paar weken verkocht.

Fijne service, bij vragen snel contact en antwoord, er wordt met je meegedacht en afspraken worden nagekomen. Erg tevreden!
J. uit Amsterdam
Op 18-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Vooralsnog prima
Alles werkt goed, alleen de foto's op volgorde zetten moeten jullie nog eens iets anders voor verzinnen. Mijn 15 foto's kwamen na sortering nog niet goed uit en moest tot 3x toe correcties doorgeven.
C. uit Rotterdam
Op 15-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Huis verkocht binnen 3 maanden
Heel fijne werkwijze wbt het 'online' zetten van mijn huis,
Het enige wat ik mis is een checklist met wat er moet gebeuren als daadwerkelijk het huis verkocht is. Wellicht dat dat als extra service of PDF aangeboden worden.
M. uit Giesbeek
Op 14-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Werkt prima en je bespaart veel geld.
Je moet wel wel wen beetje handig zijn om de tekst te formuleren en foto's te downloaden. Bezichtiging zelf doen vond ik erg leuk.
B. uit Almelo
Op 13-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Gebruiksvriendelijke site
Gebruiksvriendelijke site met statistieken
J. uit Gorinchem
Op 11-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Helder, betrouwbaar en overzichtelijk.
Goede klantenservice, denken mee met de klant.
Duidelijke gebruiksaanwijzing en heldere huisregels.
H. uit Almelo
Op 10-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Zeer eenvoudig in gebruik en heel overzichtelijk
Nu ongeveer een week ons huis op de site zichtbaar. Mooi om te zien of er belangstelling is geweest voor je huis. Ook op Funda zichtbaar en zelf de statistieken te bekijken. Nu alleen nog wachten op die ene koper...
V. uit Landgraaf
Op 10-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
prima
alles is naar wens verlopen
F. uit Capelle aan den IJssel
Op 10-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Prima dienstverlening !! Goed geïnformeerd en op weg geholpen
Zoals hierboven
C. uit Rotterdam
Op 09-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Gebruikersvriendelijk en klantgericht
Het invoeren van de gegevens is betrekkelijk eenvoudig en bij vragen staan de mensen achter Mijn Huis Verkoop Ik Zelf klantvriendelijk voor je klaar.
R. uit Meppel
Op 04-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
gebruiksvriendelijk
Werkwijze is eenvoudig; aanpassingen zijn makkelijk door te voeren en ze worden ook snel naar Funda doorgezet; tot nu toe 2 weken ervaring met Mijnhuisverkoopikzelf en heel tevreden
M. uit Utrecht
Op 04-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Voldoende
Site werkt prima. Reacties van kopers komen alleen met wat vertraging in de mail (paar dagen) waardoor het even duurt voor ze wat van mij horen. Kan ook aan de Funda-site liggen...
W. uit Arnhem
Op 04-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
werkt perfect en eenvoudig
invulling van de gegevens gaat vrij eenvoudig. Uitleg is duidelijk.
gezien de reacties van de markt weet men de site goed te vinden
C. uit Utrecht
Op 02-05-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 5/10
5
eenvoudig en goedkoop
eenvoudig en goedkoop
R. uit Andelst
Op 29-04-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Werkt goed
Mooie site
J. uit Uitgeest
Op 18-04-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Eenvoud en inzichtelijk
Eenvoudig en inzichtelijk. De Funda voorwaarde (met bezoek op locatie) sprong er voor mij niet uit, terwijl ik denk dat de meeste verkopende mensen dit wel als prioriteit hebben. Verder ga zo door!
J. uit Capelle aan den ijssel
Op 04-04-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
prima
Aan te raden
C. uit Ede
Op 03-04-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
gg
Bv
A. uit Wezep
Op 02-04-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
net gestart, maar plezierig, nu nog afwachten
Net gestart met het huis plasten. Dit ging vrij makkelijk.
M. uit 's-gravenhage
Op 09-03-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Is precies wat het zegt te zijn, soms te weinig info/ info niet gelijk te vinden
Is precies wat het zegt te zijn, soms te weinig info/ info niet gelijk te vinden
M. uit Amsterdam
Op 09-03-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Effectief
Gebruiksvriendelijk!
H. uit Leerdam
Op 06-03-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
goed
Facebook link werkte niet
A. uit Aalten
Op 29-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Best wel zelf te doen, maar is wel werk
Site werkt goed had graag gezien dat ik buitengebouwen per stuk kon ingeven maar daar heb ik geen mogelijkheden voor gevonden, nu eerst hopen op een koper.
A. uit Wijk bij Duurstede
Op 28-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Uitgebreid
Gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk en informatief.
D. uit Amersfoort
Op 17-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
opvoeren woning gaat snel, alles is vrij eenvoudig. Dus waarom meer betalen
Het opstarten van de advertentie is kinderspel. Goed lezen en alles even goed invoeren en klaar.
Bezoek van zowel assistent makelaar en fotograaf is snel voor elkaar.
Ook de fotos zijn goed en snel online. Koste ons welgeteld 1 week totaal.

Mbt bezichtigingen tsja wie kan dat beter wijzelf of een luie makelaar die vaak nog te laat komt ook...
Of nog erger dat je op een open huizen route het alsnog zelf doet.
M. uit Dokkum
Op 16-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
makkelijk pakket
Zonder makelaar simpele te realiseren.
P. uit Philippine
Op 16-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Prima service
Beste,

Wij vinden dit een uitstekend alternatief voor een dure makelaar en je krijgt
onafhankelijk je resultaten en dus eerlijk advies.

Nogmaals, prima service.

Met vr. gr,

Petra Broere
S. uit 's-Hertogenbosch
Op 12-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
top
Snel makkelijk duidelijk en als het moet helpen ze ermee
J. uit Oisterwijk
Op 10-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Prettig, toegankelijk, duidelijk en zeer behulpzaam.
Mijnhuisverkoopikzelf is een schot in de roos voor mensen die zelf goed op de hoogte zijn van de huizenmarkt en geen makelaar nodig hebben. De diensten zijn helder en duidelijk en men krijgt waar voor je geld.
C. uit Zijdewind
Op 03-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Voldoet prima
Statistieken geven veel info.
R. uit Amsterdam
Op 02-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Ik ben heel erg tevreden en onder de indruk van de goede service.
De site is erg professioneel en erg gemakkelijk om te gebruiken. Ik heb de woning snel verkocht. Heel erg bedankt voor de goede adviezen die ik mocht ontvangen.
J. uit Baarn
Op 02-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Makkelijk en overzichtelijke site
Heel volledig en makkelijk.
J. uit Heelsum
Op 02-02-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
tot nu toe goed
ik wacht nog op de plaatsing op Funda.
M. uit Nieuw-Vennep
Op 23-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
perfecte manier om je huis te verkopen
Perfect
J. uit Vlissingen
Op 21-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Waarom een makelaar?
Om gelijk na aanmelding een beoordeling te schrijven vond ik een beetje snel maar nu een dikke maand verder loopt alles. Ik zou niet weten wat een makelaar meer kan doen vandaar dat ik heb gekozen voor mijnhuisverkoopikzelf. Ook de plaatsing op Funda allemaal perfect gegaan. Nu nog een koper en ik ben helemaal tevreden. Storend vind ik dat de makelaar uit Haaren ook het huis op huislijn heeft gezet waardoor de woning nu 2 x te zien is op huislijn.
V. uit Amsterdam
Op 18-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
All is good but it would be better if forms would fit less pages.
Al the title mention
J. uit Teteringen
Op 15-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Adequate en professionele aanpak van de begeleiding van het verkoopproces
Dit is de vijfde keer dat ik een huis verkoop. De vorige keren altijd via een makelaar waarmee de ervaring geen een uitgezonderd zo matig waren dat ik deze keer besloten heb om het maar zelf te doen. Tot nu ben ik heel tevreden over de manier van aanpak en met name de fotoserie die gemaakt is is geweldig. Van harte aanbevolen.
F. uit Nootdorp
Op 15-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Uitstekende service voor een betaalbare prijs
Even een tip van mij. Mocht je huis willen verkopen waarom een doorsnee makelaar die afwacht voor zijn geld. Probeer het zelf ook eens via mijnhuisverkoopikzelf je staat gewoon netjes op funda. En wie kent de voordelen en heeft het enthousiasme van jou huis meer als jij zelf. En dat voor een zeer redelijke prijs, zonder die bijkomende kosten. "Niet geschoten is altijd mis"
B. uit Burdaard
Op 14-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Correct bijgehouden als correcties zijn aangegeven.
Best wel tevreden over de gang van zaken. Alleen nog geen kijkers cq . kopers mogen ontvangen.
W. uit Middelburg
Op 12-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Gaat prima, belangstelling voor ons huis, maar nog niet gelukt
Gaat prima, belangstelling voor ons huis, maar nog niet gelukt
I. uit Maastricht
Op 12-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima
Overzichtelijke site, goede service
M. uit Heerlen
Op 12-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
prima
geen
F. uit 's-Hertogenbosch
Op 12-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Wel oje
Verder geen uitleg of informatie over de site. We zijn aangemeld en hebben nooit meer iets vernomen
J. uit Amsterdam
Op 11-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Duidelijk en overzichtelijk
Misschien een idee het zelfde website module als Funda gebruiken.
R. uit Terneuzen
Op 01-01-2016
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
overzichtelijk
duidelijke website , sommige items zijn moeilijk in een hokje te plaatsen
waardoor de gebruiker in zijn vrijheid wat beperkt word .
D. uit Alphen nb
Op 02-12-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
prima service
Alles is snel bijgewerkt op funda.
Nu nog mij huis verkopen en ik geef een 8
N. uit Amersfoort
Op 14-10-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Makkelijk, goedkoop huis verkopen en ook nog op Funda
Goede manier om zelf je huis te verkopen. En het mooie is je huis staat ook nog op Funda.
A. uit Leeuwarden
Op 14-10-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima mogelijkheid om je huis zelf te verkopen.
Als je van plan bent om je huis te verkopen probeer dan eerst via mijn huis verkoop ik zelf .nl
Scheelt je veel in makelaarskosten. Groetjes :-D
E. uit Weelde
Op 06-10-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Chapeau
Was ik maar eerder op de hoogte geweest van deze site, en met vragen wordt je altijd vriendelijk en goed geholpen.
R. uit Heino
Op 05-10-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Snelle en goede service, helemaal top
zou dit zeker aanbevelen in de vrienden kring
M. uit Valkenswaard
Op 05-10-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
prima op de site gezet, veranderingen aangepast.
Prima gegaan!
A. uit Delft
Op 05-10-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
De website is overzichtelijk, kort en bondig.
Mijn ervaring met uw website is dat de informatie heel duidelijk overkomt en ik de nodige informatie snel vinden.
P. uit Amsterdam
Op 03-10-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Staat al enige tijd te koop, nu de markt weer is aangetrokken heb ik een koper gevonden
Staat al enige tijd te koop, nu de markt weer is aangetrokken heb ik een koper gevonden
A. uit Utrecht
Op 03-09-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
loopt prima
alles verloopt prima.
Als ik iets niet snap of ik heb vragen, dan bel ik ze gewoon.
Ze staan je netjes te woord en helpen je zo goed mogelijk.
M. uit Stevensweert
Op 02-08-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Tot nu toe redelijk tevreden.
De vraagprijs op funda lijkt te zijn verhoogd. Ditis in eerste instantie de verkeerde vraagprijs geweest.
L. uit Amersfoort
Op 29-06-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Overzichtelijk en uitgebreid
Overzichtelijk en uitgebreid, woning zo online, maar ik mis wel wat duidelijkheid mbt de stappen
S. uit Breda
Op 20-06-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Eenvoudig genoeg om te gebruiken
Woning staat zo te koop, eenvoudige interface om alles te regelen.
T. uit Doorn
Op 20-06-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
makkelijk
makkelijk
G. uit Emmerich-Elten
Op 19-06-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
prima site.
Ga maar naar deze goede site.
J. uit Duppach
Op 31-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
Gemakkelijke site
Gemakkelijke site, maar de keuzemogelijkheden bij samenstelling woning matchen nooit helemaal met de woning, zeker bij oudere/apartere woningen/
P. uit Enschede
Op 16-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Prima site
Nette site, alles werkt prima. Telefonische bereikbaarheid is goed, je wordt goed en netjes geholpen. Verbeterpunten: de site staat vol met spelfouten en als je iets in je eigen tekst wilt aanpassen moet je wel erg vaak klikken om bij het juiste scherm te komen.
A. uit Etten-Leur
Op 13-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Redelijk gemakkelijke site
Site is redelijk overzichtelijk al zou op enkele punten iets meer keuze mogelijkheid moeten zijn.
M. uit Bergen op Zoom
Op 10-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Overzichtelijk en bereikbaar
Goede terugkoppeling
L. uit Hazerswoude-Dorp
Op 08-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
Meer duidelijkheid
Het was me allemaal niet heel duidelijk wat er ging gebeuren.
Er mag een stuk meer uitleg gegeven worden over te nemen stappen voor het geld wat je betaald
E. uit Sint odilienberg
Op 03-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede Website overzichtelijk
Goede Website overzichtelijk en helder, aanpassing foto's en profiel snel aangepast, echter een minpuntje geen reactie op mijn vraag per mail.
M. uit Andijk
Op 02-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Tevreden.
Tevreden.
P. uit Saint Salvadour
Op 01-05-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Goede website
Bij toeval ontdekte ik deze website en plaatste hier onze advertentie voor de verkoop van ons huis in Frankrijk.
Ik kan iedereen deze site aanraden, omdat
* het heeft een goede vindbaarheid
* het eenvoudig is om jouw woning te plaatsen
* het heeft een groot bedieningsgemak
* je veel foto's kunt plaatsen
* En..........het is gratis!!
B. uit Hengevelde
Op 23-04-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
overzichtelijk, makkelijk in gebruik
overzichtelijk, makkelijk in gebruik
P. uit Alkmaar
Op 21-04-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Puur gemak!
Dit is echt makkelijk, geen ingewikkelde dingen en afspraken,
Je kunt de dingen regelen op een moment dat het jezelf uit komt.
J. uit Nunspeet
Op 13-04-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Functioneel
Het was even puzzelen met betrekking tot het uploaden van de foto's, die gingen niet in 1 keer.
B. uit Groningen
Op 13-04-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
prima!
bij de details komen de verschillende ruimtes aan bod, zoals woonkamer, badkamer en keuken, maar ik heb een open keuken wat de m2 voor keuken beetje vreemd maakt en de slaapkamer ontbreekt hier.
kan hier iets aan gedaan?
M. uit Rotterdam
Op 11-04-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Correct en behulpzaam
Ik ben tevreden en dan met name de keurige en snelle afhandeling op email verkeer. Ons huis staat nog niet zo lang te koop via 'Huysshop' maar als ik vragen heb krijg ik snel en duidelijk antwoord. Ook bij kijkers die zich aanmelden wordt er netjes en snel op diverse manieren aangegeven dat er interesse is. Zo heb je ook altijd de kans om heel snel te reageren wat weer gewaardeerd wordt door de potentiele kopers.
O. uit Heerlen
Op 10-04-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Zeer goeie site
Deze site is zeer aan te raden
Duidelijk, overzichtelijk
J. uit Westerlee
Op 07-04-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Alles werkt goed tot nu toe
Positief, ook nog eerst es kijken wanneer en hoe we op Funda staan
J. uit Goch-Asperden
Op 31-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Gemakkelijk en overzichtelijk
Wij hebben ons huis te koop op mijnhuisverkoopikzelf en is best handig iedere week krijg je netjes te zien wie en hoe vaak er is gekeken. Helaas op dit moment nog geen resultaat maar we hopen snel ons huis te verkopen, zeker met deze lage rentes
R. uit 's-Gravenhage
Op 29-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
makkelijk te hanteren door invulvelden
werkt goed, geeft mij uiteraard nog geen beeld over de verkoopbaarheid via deze methode, omdat die nog moet blijken:)

Jammer dat er geen - verplicht - invulveld is voor het energielabel. Dat is immers wettelijk verplicht geworden.
S. uit LE SAINT
Op 27-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
duidelijke site
ik raad deze site aan vanwege de duidelijke informatie en je kan erg veel info verschaffen over de verkoop van de woning.
W. uit Nibbixwoud
Op 27-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Uw dienstverlening staat als een dijk van een huis
steeds benieuwd naar resultaat.Met deze site komt mijn onrust tot rust!!
C. uit Lunteren
Op 25-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Dit stelt echt niets voor een beetje tijd en klaar heel goed te doen!
Ik zag er best tegen op. Vaak mooi gepraat maar dan gedoe. Nee hoor bij Mijn huis verkoop ik zelf loopt het op rolletjes. Zelfs voor mij toch iemand boven de 60 jaar geen probleem. En nu maar duimen dat de verkoop ook zo loopt!
Y. uit Wijchen
Op 23-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
kan beter
er staan wat taalfouten in: bv beschrijving zonder R
K. uit Veldhoven
Op 20-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
goede service
Bevalt goed je kunt zelf bepalen wanneer er een bezichtiging is.
W. uit Noordhorn
Op 18-03-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
Nog te kort om te beoordelen
Tot nu toe kan ik er nog weinig over zeggen maar ik zou eigenlijk wel een overzicht willen van de websites waar mijn huis op staat met de bijbehorende links.
Deze zou ik dan op mijn Facebook kunnen plaatsen wat de traffic zou vergroten.

Is deze functie er ook?
H. uit Nederweert
Op 21-02-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Goede inschrijving, juiste criteria
Vond de inschrijving gemakkelijk en duidelijk. Nog te vroeg om aan te geven of de site ook zijn effect heeft
Y. uit St. Prix-en-Morvan
Op 18-02-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Niet alle onderdelen even duidelijk!
Item over verdieping/woonlaag erg lastig aan te geven. Keuze uit maar één mogelijkheid, terwijl er meerdere woonlagen zijn. Uitsplitsen lijkt me een optie, dus eerst bv BEGANE GROND, daarna 1e VERDIEPING etc. met de daarbij behorende ruimtes.
R. uit Lunteren
Op 13-02-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
vlot zelf maken van je dossier
Het is makkelijk om je eigen dossier vorm te geven voor de buitenwereld.
Wat ik nog mis zijn:
mogelijkheid om via LinkedIn en Twitter de wereld te informeren
mogelijkheid om kadasterkaart en luchtfoto toe te voegen aan dossier.
Ik zal het zeker aanraden aan familie en vrienden.
L. uit Houten
Op 07-02-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
super snel
Makkelijk om zelf je huis te koop te zetten
R. uit Harfsen
Op 06-02-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
goed
goed maar ik wil toch over naar melding op funda
W. uit Matraderesce
Op 06-02-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
duidelijke en overzichtelijke site
Als je een huis te verkopen hebt, gebruik dan deze site
R. uit Reuver
Op 02-02-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Ik verwacht er wel iets van!
Het ziet er netjes en overzichtelijk uit, maar blijft natuurlijk afwachten.
W. uit Boldogasszonyfa
Op 28-01-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Duidelijke pagina's
Goede service
E. uit 's-gravenhage
Op 21-01-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
redelijk makkelijk,
het is praktisch makkelijk,
maar tjonge wat duurt het foto uplouden LANG,,,,,,,,,,,,

en ik heb geen idee wat mijn perceel oppervlakte is? maar ik moest een antwoord geven dus heb ik gegokt? ik hoop dat dat geen probleem word?
J. uit Rozenburg zh
Op 21-01-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Staat er net op als het goed is. Even afwachten dus!
Site werkt, nu het verkopen nog ;)
Staat er als het goed is net op.
N. uit Vlaardingen
Op 17-01-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
verkoopmijnhuiszelf werktprima
verkoopmijnhuis zelf werkt prima ikzou het je kunnen aan bevelen
A. uit 's-gravenhage
Op 02-01-2015
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Middels één advertentie op meerdere sites je huis te koop is top!
Enigszins jammer dat je vooraf niet kunt zien dat je voor bijvoorbeeld Marktplaats extra moet betalen, verder prima.
A. uit De kwakel
Op 30-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
overzichtelijk opgezet, duidelijk aangegeven hoe het werkt
Mijn Huis Verkoop Ikzelf . nl is overzichtelijk opgezet waarbij duidelijk, stapsgewijs wordt aangegeven hoe het werkt. Het is raadzaam om de content (beschrijvingen, afmetingen, foto's e.d.) elektronisch "klaar te hebben liggen" voordat begonnen wordt aan het inrichten.
D. uit Nuenen
Op 23-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Goed telefonisch bereikbaar wat ik zeer belangrijk vind.
Te weinig keus. Voorstel om indien de juiste keuze er niet bij staat een leeg vakje erbij te zetten waarin mensen kunnen invullen wat bij hun van toepassing is.
Bijvoorbeeld:
Ik kon niet invullen dat we een huis met een losse Bedrijfshal erbij verkopen.
Bij de vorm van de woonkamer kon ik niet kiezen voor de L-vorm.
Bij locatie kon ik niet invullen dat we op een industrieterrein wonen nabij weilanden.
A. uit Gouda
Op 20-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
makkelijk
makkelijk
L. uit Soto del Real (prov. Madrid)
Op 12-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
zeer duidelijk
het is nog te vroeg om te zeggen dat dit succes zal opleveren, maar lasten we het hopen
H. uit Apeldoorn
Op 11-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Ze doen wat er beloofd is!
Huis wordt onbeperkt geplaatst en wijzigingen zijn makkelijk te maken, geen makelaar nodig.
H. uit Waalwijk
Op 10-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
.....
.......
D. uit Lelystad
Op 07-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
eenvoud, gemak en prima uitstraling
als hiervoor met nog één opmerking. Hoe kan ik foto's draaien?
T. uit Wijk bij duurstede
Op 06-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Deze site maakt het gemakkelijk om je eigen huis te koop te zetten!
We zijn heel tevreden over de gebruiksvriendelijke site en hoe snel ons huis op meerdere sites te koop is gezet!
R. uit trappitello, sicilie prov (ME)tijd
Op 05-12-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
waardevol
Zet je huis er maar op werkt goed en er is veel belangstelling voor deze site
E. uit Blankenburg
Op 30-11-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
makkelijk en overzichtelijk
makkelijk en overzichtelijk
E. uit Rekken
Op 28-11-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
werkt simpel en snel
Wel jammer dat men niet op mijn vraag heeft geantwoord. Deze was of ik in plaats van een vraagprijs er neer kon zetten ; nader overeen te komen.
Dat vind ik dan een tekortkoming, verder goedkoop en makkelijk te gebruiken.

Eric.
A. uit Oosterhout nb
Op 23-11-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
ziet er veelbelovend uit
Ik denk dat deze manier van verkoop veel kosten bespaard
en met wat extra moeite die je er dan zelf in steekt het zelfde resultaat zal hebben.

het werkt tot nu toe soepel en duidelijk
E. uit Harlingen
Op 18-11-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Makkelijk hanteerbaar
ik zou een lifechat handig vinden of een link waarbij je online nog iets kunt vragen. en evt toevoeging van informatie. ik ben namelijk al een paar jaar gescheiden en de akte van levering stond nog op beide namen. verder is alles wel prima. Nu maar hopen op een snelle verkoop :-) bedankt voor de mogelijkheid.
R. uit Mildam
Op 04-11-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
Via mijn huis verkoop ik zelf hebben wij ons huis binnen 1 maand verkocht!
Bedankt voor de goede service en het snelle plaatsen op Funda.
R. uit Purmerend
Op 02-11-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Gebruiksvriendelijke site
Via mijnhuisverkoopikzelf.nl heb ik mijn huis snel en eenvoudig zelf te koop aan kunnen bieden!
R. uit Blue Bay Resort
Op 31-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 10/10
10
uitstekend
ik zou mijn vrienden adviseren om hun huis op deze site te plaatsen
R. uit Vlissingen
Op 27-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Met een goede voorbereiding staat je huis binnen 10 minuten op de site.
Makkelijke site. Ik had alles al goed geordend. Tekst, foto's. Daardoor was alles heel eenvoudig om ons huis op de site te zetten.
D. uit Moerdijk
Op 24-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 5/10
5
Het Adres is fout
Ik had u al gecontacteert dat het Adres moet verandert worden, maar nog geen reactie erop gekregen.

Het juiste Adres is

Dichrod 1
4780 Recht
Belgie
R. uit Someren
Op 18-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk en gemak dient de mens........
A. uit Kralendijk
Op 17-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Goed zoals elke website behoord te zijn.
Goede en eenvoudige, overzichtelijke website.
J. uit Voorburg
Op 17-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
makkelijk!
Makkelijk en gebruiksvriendelijk!
F. uit Deventer
Op 12-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
prettige manier om je huis te verkopen
Handige manier om je huis te koop te zetten. Hopelijk verkoop ik mijn huis nu snel en via deze weg.
T. uit Eindhoven
Op 09-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
goede site
Leuke vlotte site, wel moeite met zoeken naar contact gegevens
S. uit Amstelveen
Op 08-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Zelfs een stuntelende oen kan het makkelijk zelf doen..........op mijn huis verkoop ik zelf!
Dank voor je hulp en snelle actie.
F. uit Borculo
Op 07-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
De site is perfect
Als je je huis wilt verkopen moet je vooral eens denken aan MHVIZ.NL
A. uit Boornbergum
Op 05-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
ik wil graag weten WIE op mijn advertentie gekeken heeft
Ik zie hoeveel personen naar mijn advertentie gekeken hebben maar weet niet wie dat zijn. Nummers zeggen mij niets of ik zou de nummers moeten kunnen koppelen aan personen of bedrijven
K. uit Hengelo ov
Op 03-10-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Handige website voor zelf verkopen van een huis
De website werkt heel makkelijk, stap voor stap maak je een profiel aan en dat zet je dan online.
A. uit Millingen aan de rijn
Op 28-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
duidelijke site
het is een erg duidelijke site om alles in te vullen en nu maar hopen dat we het huis verkopen met behulp van deze site!
A. uit Heesch
Op 27-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Nog werk aan de winkel!
In de website software van "Mijnhuisverkoopikzelf" zit een fout. De lengte en breedtematen zijn wellicht met een formule gerelateerd aan de oppervlakte van een ruimte. Op detailnivo per woonlaag zit in onze publicatie een vreemde afronding in bovengenoemde afmetingen.

Kan dit opgelost worden?
W. uit Weesp
Op 26-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Aaaaaaaa
Bbbbbbbbb
L. uit
Op 25-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
zeer handig, opvallend en gebruiksvriendelijk
Geweldige site. Goede service. Makkelijk. Wat wil je nog meer . Een echte aanrader.
W. uit Brunssum
Op 22-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
gebruiksvriendelijkheid kan beter, je moet steeds het hele bestand doorlopen.
Perceelopp. niet te nuanceren bij appartementcomplex
L. uit Arnhem
Op 07-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
Veel eigen regie in de verkoop maar soms beperkt door de mogelijkheden van de site
Het is fijn om je advertentie zelf te kunnen beheren, maar vervelend dat je voor sommige zaken vast zit aan het geboden format (denk aan een drop-down menu wat je niet kunt wijzigen).
R. uit Ferwert
Op 05-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Het kan ook anders.
Op het verkoopbord zou ik graag het telefoonnummer van de verkoper zien.
N. uit Amsterdam
Op 05-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 6/10
6
Heel goed, maar er wordt alleen niet gereageerd op mijn mails en vragen.
Heel goed, maar er wordt alleen niet gereageerd op mijn mails en vragen. Ik moet namelijk allemaal lagen aanmaken in mijn profiel, maar mijn huis heeft geen lagen. Ik weet in elk geval niet wat ermee bedoeld wordt. Heb dat gemaild, maar nooit een reactie op gehad.
M. uit Roermond
Op 03-09-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Compacte heldere site, easy in gebruik
Logische opbouw en begeleiding door alle stappen, bij het plaatsen van een woning. Simpel en doeltreffend.
C. uit Oeding
Op 30-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Mooie site
Levert helaas niets op!
C. uit Maastricht
Op 29-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
snelle hulp waar nodig
snelle hulp waar nodig. Duurt wel lang voordat een verandering is door gevoerd op Funda.
A. uit 's-gravenhage
Op 25-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Ik vind dat de website heel erg transparant is
Ik vind jullie hulp heel goed
M. uit Wilnis
Op 22-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Overzichtelijk
.
G. uit Taivalkoski
Op 22-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Heldere, duidelijke site, up to date feedback
Eenvoudig te gebruiken site voor zowel vraag als aanbod kant.
Goede statistieke terugkoppeling
J. uit Maarssen
Op 21-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goed
Het is zo geregeld. En hij wordt goed op funda gezet.
A. uit Heerhugowaard
Op 18-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
makkelijk te doen,ook voor iemand die er niet zo veel van weet
De voorwaarden kunnen in iets meer begrijpende taal gemaakt worden.
A. uit Amsterdam zuidoost
Op 16-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Tot nu toe een positie een ervaring
Geen opdringerige berichten, leveren wat ze beloven en tegen een goede prijs
L. uit Holthees
Op 12-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Als het huis nu net zo makkelijk verkoopt dan de site werkt....prima!!!
Makkelijk in te vullen
D. uit Wijk bij duurstede
Op 11-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
professioneel
op een simpele wijze zelf je woning verkopen
G. uit Eindhoven
Op 08-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Sommige onderdelen die je aanvinkt op de invullijst komen wat ongelukkig terug op de presentatie. Niet erg relevante zaken komen prominent op het scherm.
T. uit Puerto Lumbreras
Op 08-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
uw dienstverlening is precies zoals u toegezegd heeft en dus goed
Deze wijze om het huis in de verkoop te brengen is voor mij een try-out geweest. Ondanks alle web-bezoekjes heeft het echter niet tot afspraken geleid. De verwijzende pagina's van bezoekers leveren voor mij geen extra informatie op en daarom zal ik de afspraak die per september verloopt niet verlengen. Wel heb ik twee reacties gehad, één ervan informeerde naar de nodige details en leek serieus, maar later hoorde ik niets meer. De tweede was een frauduleuze heer uit Rusland. Dit heerschap heb ik aangegeven bij de politie in Murcia. Hij blijkt onderdeel te zijn van een internet-bende die het voorzien hebben op auto's en huizen. Veel narigheid daarmee, maar goed afgerond. Nu dus tijd voor een andere actievere wijze van benaderen van de markt!

Ik wens u in de toekomst veel succes, misschien wanneer de huizenmarkt meer aantrekt dat dit medium voldoende is, nu, in de trage markt, is het voor mij niet genoeg gebleken om slechts internet-publicatie te hebben!

Vriendelijke groet!
Tenny
L. uit Moita da Roda, Souto da Carpalhosa
Op 08-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
Goede site, accurate statistiek
Handige site, wekelijks informatie over bezoekersaantallen, ruimte voor foto's.
B. uit Wageningen
Op 08-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 8/10
8
uitstekend
.
T. uit Amsterdam
Op 06-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 7/10
7
Goed alternatief om zelf je huis te koop aan te bieden
Goed voor weinig
R. uit Oss
Op 06-08-2014
Mijnhuisverkoopikzelf.nl
Beoordeling: 9/10
9
Goeie site!
Ga zo door mensen
Loading...