Boldenbergpad

8044BA Zwolle (Overijssel)
EUR 275.000 v.o.n.

Kenmerken

Soort woonhuis
Eengezinswoning
Aangeboden
Sinds 9 maanden
Aantal kamers
3 (2 slaapkamers)
Bouwjaar
2024
Woonopp.
70 m²
Perceelopp.
115 m²
Inhoud.
190 m³

Omschrijving

Mens- en Milieuvriendelijk Wonen Zwolle “De Tippe” (MMWT) realiseert in De Tippe (onderdeel van de wijk Stadshagen in Zwolle) een nieuwbouwproject met 18 zelfstandige woningen. De 10 koopwoningen betreffen hoekwoningen, tussenwoningen, appartementen en torenwoningen van ca 60 tot ca 100 m2 en in de prijsklasse tussen ca 275.000 euro en ca 450.000 euro v.o.n. Er zijn woningen van 1 tot 3 woonlagen en met 3 tot 5 kamers (1 tot 3 slaapkamers). De oppervlakten van de afzonderlijke kamers staan nog niet vast.

Milieuvriendelijk wonen en leven, in sociale samenhang, staan centraal in dit CPO-project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Terwijl je in je eigen woning alle privacy hebt, zijn er ook veel gemeenschappelijke onderdelen waar we samen voor zorgen, bijvoorbeeld een grote gezamenlijke fietsenstalling, een grote gemeenschappelijke tuin van ca 2300 m2 en een gemeenschappelijke ruimte. De grondgebonden woningen hebben daarnaast ook een (kleine) privé-tuin met westelijke, noordelijke of oostelijke oriëntatie.

We streven naar betaalbare, energiezuinige, milieuvriendelijke hout-constructiebouw; damp-open en passieve woningen. De platte daken krijgen een groene verkoelende (sedum-) vegetatie en zonnepanelen.

De Tippe wordt een bijzondere buurt in Stadshagen, grenzend aan de wijk Westenholte in Zwolle. Met veel ruimte om te wonen, werken en te recreëren, een thuis voor jong en oud en waar je woont met aandacht voor je buren. De ligging is optimaal voor reizigers met het Openbaar Vervoer. Station Zwolle Stadshagen ligt op loopafstand en met de trein ben je binnen 5 minuten op station Zwolle. Bovendien ligt De Tippe op een kwartiertje fietsen van de binnenstad. Het bijzondere natuurgebied de Vreugderijkerwaard langs de IJssel is ook slechts 10 minuten fietsen. Het gezellige centrum van Kampen ligt op 10 treinminuten afstand. Voor watersportliefhebbers ligt op een kwartier fietsen aan het Zwarte Water de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging en in Stadshagen zelf vind je een breed aanbod van sportmogelijkheden. Door het groene karakter van ons project en de nabijheid van goede OV-mogelijkheden is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Bij het realiseren van het MMWT-project is er veel vrijheid voor eigen invulling, via de gezamenlijke actieve input van de toekomstige bewoners. MMWT gaat bestaan uit 10 koopwoningen en 8 sociale huurwoningen. Voor de huurwoningen is woningcorporatie Openbaar Belang onze partner.

De woningen worden in 2024 gebouwd. De indeling van de woningen en de inrichting zullen zoveel mogelijk naar de wensen van de bewoners worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor de gemeenschappelijke tuin. Toekomstige bewoners worden actief betrokken bij de ontwikkeling en het beheer van gebouwen en buitenruimten.

De grote gemeenschappelijke tuin delen we met de bewoners van de Groeneburenhof, een vergelijkbare CPO-groep die op hetzelfde plot 15 appartementen realiseert voor 50-plussers.

Er zijn nog enkele woningen te koop. Zo zijn er bijvoorbeeld nog 2 starterswoningen van 60 m2 beschikbaar als 3-laagse torenwoning aan het water en twee 70m2 grondgebonden 2-laagse tussenwoningen aan het water. We zoeken mensen die zich hierbij thuis voelen, zich hier actief voor willen inzetten en onze buren willen worden. Spreekt dit jou ook aan, en wil je een van onze buren worden, neem vooral contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
EUR 275.000 v.o.n.
Aangeboden
Sinds 9 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning / Tussenwoning
Bouwjaar
2024
Dak
Plat dak bedekt met Bitumen
Aantal kamers
3 (2 slaapkamers)
Onderhoud
Binnen Uitstekend / Buiten Uitstekend

Oppervlak

Perceeloppervlakte
115 m²
Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud.
190 m³

Energie

Verwarming
Vloerverwarming geheel, Elektrisch
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, Eco-bouw, Driedubbel glas

Indeling

Aantal woonlagen
2 woonlagen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamer
Woonkamer
20 m² (Standaard woonkamer)
Keuken
8 m² (Half open keuken)

Tuin

Tuin
Achtertuin, met achterom
Achtertuin
80 m² (10m diep en 8m breed)

Bergruimte

Soort
Aangebouwd hout, Inpandig
Oppervlakte
6 m²
Voorzieningen
-

Parkeerruimte

Soort
Parkeerplaats, Buiten
Capaciteit
-

 
 

Delen

Deel Boldenbergpad , Zwolle op:

Foto's Boldenbergpad , Zwolle

Loading...