Rubensstraat 12

7021GD Zelhem (Gelderland)
EUR 345.000 k.k. Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Soort woonhuis
Eengezinswoning
Aangeboden
Sinds 2 jaar
Aantal kamers
8 (4 slaapkamers)
Bouwjaar
1987
Woonopp.
133 m²
Perceelopp.
288 m²
Inhoud.
459 m³

Omschrijving

Prachtig gelegen woning, grenzend aan het fraaie buitengebied van Zelhem. Karakteristieke en ruime, uitgebouwde 2 onder 1 kap eengezinswoning uit 1987
Woonoppervlak 138 m² op een perceel met een oppervlakte van 288 m² (60 m² recent bijgekocht van Gemeente). De woning beschikt over een ruime woonkamer, een eetkamer met open keuken en openslaande dubbele deuren naar een tuinserre. Een bijkeuken en een ruime en geïsoleerde Hobbyruimte met lichtkoepels.
Op de eerste etage 3 slaapkamers een badkamer met ligbad en whirlpool en een vierde slaapkamer op zolder. De voorzijde van het huis heeft zowel beneden als boven rolluiken.
In de afgelopen 6 jaar hebben de huidige bewoners voor ruim € 55.000,- aan de woning verbouwd en verbeterd. Zo beschikt de woning nu over zonnepanelen (14x), een pellet kachel, is de inpandige Garage omgebouwd tot Hobbyruimte waarbij deze volledig geïsoleerd en van verwarming is voorzien. Tevens is er een nieuwe CV ketel geïnstalleerd en heeft men een ruime serre aangebouwd.
Begane grond:
Entree, hal, (senioren)toilet, meterkast en trapopgang met opbergkast onder trap. De huidige bewoners hebben de scheidingsmuur tussen woonkamer en eetkamer/keuken voorzien van glas. Eventueel kan de hele scheidingsmuur verwijderd worden waardoor een zeer ruime living ontstaat.
De eetkamer is voorzien van 2 nieuwe infrarood verwarmingspanelen tegen het plafond welke een zeer aangename warmte afgeven.
De keuken is voorzien van een ruim keukenblok met apparatuur, zoals: een 4-pits elektrische kookplaat, 10 Liter wamwater boiler, combi-oven, afzuigkap, ingebouwde vaatwasser en grote koelkast (apparatuur merk Siemens).
Vanuit de eetkamer kan via twee openslaande deuren de ruime volledig glazen serre bereikt worden. Deze is circa 20 m² en voorzien van schuifdeuren aan de voor- en zijkant.
Hierna bereikt u de keurig verzorgde achtertuin met een nieuwe tuinkas. Tevens vind u hier de (fietsen)schuur met Electra en een directe uitgang naar het buitengebied van Zelhem
De bijkeuken beschikt over een werkblad met wasgelegenheid, wasmachine- en drogeraansluiting en voldoende opbergruimte.
Vanuit de bijkeuken/berging arriveert u in de binnengarage/Hobbyruimte. Deze is door de huidige bewoners volledig geïsoleerd, van verwarmingselementen voorzien en tevens zijn er lichtkoepels aangebracht zodat er een mooie lichtinval is wanneer een hobby uitgeoefend word.

1e verdieping:
De tuinzijde is over de volle breedte uitgebouwd en op de eerste verdieping voorzien van een dakkapel. Overloop met 3 slaapkamers voorzien van een mooie laminaatvloer. De badkamer beschikt over een luxe ligbad met whirlpool, een inloopdouche, toilet, enkel wastafel met meubel, design radiator. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwspots en door de uitbouw hebben de twee slaapkamers aan tuinzijde knieschotten met veel bergruimte.

2e verdieping:
Op de zolderetage bevinden zich de 4e slaapkamer die tevens als kantoor of sportruimte kan fungeren. De Zolderruimte kan eenvoudige door het verwijderen van de wand tot een zeer ruime kamer getransformeerd worden. Er bevindt zich veel bergruimte achter de knieschotten met schuifdeuren, en de CV-installatie is een ATAG 128EC (2018).

Bijzonderheden:
* Bouwjaar woning 1987
* Perceelopp. 288 m²
* Woonopp. 138 m²
* De woning is de afgelopen 6 jaar verbeterd voor € 55.000,-
* Ligging achtertuin zuidoosten met veel privacy.
* Instapklare woning.
* “Bieden vanaf”.
Vanaf deze prijs kunt u bieden op deze woning, dus zo is de woning binnen handbereik voor de juiste prijs. Wilt u meer weten over Bieden-vanaf? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
EUR 345.000 k.k.
Aangeboden
Sinds 2 jaar
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning / 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1987
Dak
Zadeldak bedekt met Dakpannen
Aantal kamers
8 (4 slaapkamers)
Onderhoud
Binnen Goed / Buiten Goed

Oppervlak

Perceeloppervlakte
288 m²
Woonoppervlakte
133 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
27 m²
Externe bergruimte
23 m²
Inhoud.
459 m³

Energie

Verwarming
CV-Ketel, Open haard, Elektrisch
Warm water
CV-Ketel, Elektrische boiler eigendom
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas

Indeling

Aantal woonlagen
3 woonlagen
Aantal kamers
8 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamer
Woonkamer
23 m² (Standaard woonkamer)
Keuken
22 m² (Open keuken)

Tuin

Tuin
Achtertuin, Voortuin, met achterom
Achtertuin
160 m² (18m diep en 9m breed)

Bergruimte

Soort
Aangebouwd steen, Vrijstaand hout, Inpandig
Oppervlakte
15 m²
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra

Parkeerruimte

Soort
Carport, Buiten
Voorzieningen
Voorzien van verwarming
Capaciteit
1 auto

 
 

Delen

Deel Rubensstraat 12, Zelhem op:

Foto's Rubensstraat 12, Zelhem

Loading...