Aalscholver 10

3907HE Veenendaal (Utrecht)
EUR 849.000 k.k.

Kenmerken

Soort woonhuis
Eengezinswoning
Aangeboden
Sinds 1 jaar
Aantal kamers
6 (5 slaapkamers)
Bouwjaar
2018
Woonopp.
178 m²
Perceelopp.
301 m²
Inhoud.
728 m³

Omschrijving

Bent u op zoek naar een luxe 2-ONDER-1-KAPWONING aan het WATER in de populaire wijk Veenendaal Oost?

Plan dan nu een vrijblijvende bezichtiging in.

Deze instapklare 2-ONDER-1-KAPWONING aan de Aalscholver 10, met royale woonkamer en ruime woonkeuken, is van alle luxe en comfort voorzien. De architectuur van deze woning met de hoge ramen en het bijzondere metselwerk naast de voordeur doet denken aan een jaren ‘30 herenhuis.
De groene achtertuin grenst aan het water. Op eigen vlonder geniet je van het buitenleven. Langs het kabbelende water bouwen zwanen en meerkoeten hun nestje, terwijl de wind door het riet en de wilgen ruist. In de winter zorgt het ijs voor veel schaatsplezier.

De wijk Veenendaal Oost heeft een centrale ligging met goede aansluiting naar diverse uitvalswegen, zoals de Rijksweg A-12. Ideaal voor forenzen die werkzaam zijn in de richting van Utrecht, Arnhem en Amersfoort. De Rijksweg A-15 is binnendoor ook goed bereikbaar in ongeveer 10-15 min.
Het wijkwinkelcentrum heeft maar liefst 2 supermarkten te weten AH en Lidl, een snackbar, kapper, bloemist, medisch en sportcentrum, meerdere basisscholen en de Kruidvat op loopafstand. Het gezellige winkelhart van Veenendaal is in minder dan 10 min. met de fiets bereikbaar. Natuurgebied de Groene grens, speelplaatsen en schitterende waterpartijen zijn op loopafstand.

Pluspunten van de woning op een rij:
+ Bouwjaar 2018;
+ Duurzaam met energielabel A;
+ Keyless entry op garage (pakketbezorging) en woonhuis;
+ Volledig voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
+ 13 zonnepanelen (indak-systeem) met jaarlijkse opbrengst van +/- 3.600 kWh (gemeten in 2019) dragen bij aan een groene leefstijl;
+ Grote en lichte woonkamer met uitzicht op het water;
+ Bij- en vlindervriendelijke natuurlijk vormgegeven achtertuin met vlonder;
+ Ruim zonneterras met keramische tegels (6.000 x 3.500 mm.);
+ Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur (met garantie);
+ De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van warm en koud water en vloerverwarming en daarmee uitermate geschikt te maken als praktijk- of hobbyruimte;
+ 5 slaapkamers (waarvan één in gebruik als werkkamer);
+ 2 badkamers: Op de 1e verdieping een complete badkamer met grote whirlpool met verwarming en op de 2e verdieping een extra badkamer met douche;
+ Ramen op de 1e en 2e verdieping zijn grotendeels voorzien van Unilux inzethorren;
+ Bascom videobewakingssysteem aan de achter- en zijkant van de woning.

Ter overname:
+ Snel en uitgebreid Unifi-netwerk van Ubiquiti met WiFi-dekking op elke verdieping en in de achtertuin en video-voordeurbel (met lokale opslag en zonder abonnement).

GLOBALE INDELING

Deze woning is volledig voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling en uitgevoerd met strak gestuukte wanden en plafonds. Behalve in de badkamers en het toilet ligt er overal een gietvloer in lichtgrijze neutrale tint met hoge witte plint.

Begane grond:
Via de voortuin komen we binnen in de hal. Links is de uitgebreide meterkast (13 groepen, glasvezelaansluiting en het stadverwarmingssysteem), de toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje en inbouwspot en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vóór ons is de toegang tot de riante woonkamer met een prettige lichtinval, door de grote raampartijen, openslaande deuren en het zijgevelraam. Vanuit de zithoek hebben we zicht op de groene achtertuin en het water.
Aan de voorkant, bij de erker in de keuken, staat een ovale eettafel. Een gezellige plek om samen te zitten. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een kookeiland te situeren en een eettafel ernaast te plaatsen (lichtpunt is aanwezig). De moderne hoogglans keuken heeft een rechte opstelling en is uitgevoerd in het hoogwaardige Resopal. De spoelbak ligt in een zwart gepolijst keukenblad van graniet (60 mm.) en is voorzien van een Quooker (Type: Pro 3 Fushion Round Flex). De greeploze kasten en lades zorgen voor voldoende opbergruimte. De keuken is uitgerust met luxe Siemens keukenapparatuur: inductiekookplaat met afzuigkap (plasmafilter), stoomoven, koelkast met vriezer en vaatwasser.

Eerste verdieping:
Via de trap, voorzien van Next Step slijtvaste trapbekleding, komen we op de overloop. Die geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping.
Aan de achterzijde treffen we de riante (23 m²!) ouderslaapkamer met uitzicht op de groene tuin en het water. Hiernaast bevindt zich nog een slaapkamer die op dit moment in gebruik is als werkkamer. Deze ruimte biedt plaats aan twee ruime werkplekken (Cat6 Wall Outlets) met hetzelfde prachtige uitzicht. Dit is een fijne plaats om thuis te werken.
Aan de voorzijde is een 3e slaapkamer met veel lichtinval door twee grote, hoge raampartijen. De luxe badkamer heeft een grote whirlpool met verwarming (1.900 x 900 mm.), ruime inloopdouche, zwevend toilet, designradiator en wastafelmeubel met twee kranen en een spiegelkast met verlichting. De grote antracietgrijze vloertegels vormen samen met de kleine (13 x 13 cm.) antracietgrijze wandtegels een sfeervol geheel, verlicht met inbouwspots.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap, ook bekleed met Next Step slijtvaste trapbekleding, komen we op de overloop van de 2e verdieping. Wat direct opvalt is het ruimtelijke effect door de hoge nok.
Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer met veel lichtinval door de riante raampartijen in de dakkapel en de zijgevel. Hiernaast is de technische ruimte met genoeg plek voor een wasmachine en droger. In deze ruimte bevindt zich de omvormer voor de 13 PV-panelen en de mechanische ventilatie. Het wegneembaar achterschot geeft toegang tot extra bergruimte.
Aan de achterzijde is de 2e badkamer met douche, toilet, wastafel en designradiator. Ideaal voor een groot gezin met kinderen of als je bezoek, na een gezellig avondje, blijft slapen. Onder het raam is voldoende ruimte om een extra ligbad te plaatsen. Het grote dakvenster zorgt voor veel licht en is voorzien van een verduisterend rolgordijn. Hiernaast is een ruime slaapkamer met eenzelfde dakvenster en is ook voorzien van een verduisterend rolgordijn. Wat hier direct opvalt is de ruime opzet van de kamer en de hoge nok. Het wegneembaar achterschot geeft toegang tot extra bergruimte.

Tuin:
Deze zonovergoten tuin ligt op het zuiden en is sfeervol aangelegd. De openslaande deuren bieden toegang tot een heerlijk zonneterras. De lichtgrijze gietvloer gaat over in grote lichtgrijze keramische tegels en creëert eenheid. Het speelgrasveld met eigen palmboom is omringd door borders met vaste beplanting, veel bloemen en knotwilgen langs de waterkant. Het looppad van zwarte flagstones, in organische vorm aangelegd, verbindt het terras met de vlonder. Hier geniet je heerlijk van de zon en het leven in en om het water. Er is altijd van alles te zien en te beleven!
De tuin kan volledig gesproeid worden door het (ingegraven) sprinklersysteem bediend via een besproeiingscomputer. De achtertuin en het zijpad worden verlicht met In-lite Outdoor Lighting. Dit systeem werkt op 12 Volt en is eenvoudig uit te breiden.
In de achtergevel zijn twee stroompunten aanwezig voor een toekomstige terrasverwarmer, zonnescherm (aparte groepen), een waterpunt (met schrobput) en twee dubbele wandcontactdozen.

Garage en parkeren op eigen terrein:
De garage/berging is volledig geïsoleerd, heeft vloerverwarming, geïsoleerde dubbele deuren, warm en koud water. De oprit biedt voldoende parkeerruimte aan twee auto's die achter elkaar geplaatst worden. De achtertuin is bereikbaar via het pad naast het huis en door de garage/berging.

Kortom: Zoek je een instapklare, duurzame nieuwbouwwoning uit 2018 in Veenendaal Oost aan het water? Wacht dan niet te lang en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Afmetingen:
Woonoppervlakte: 178 m² + 18 m² garage (volledig geïsoleerd)
Perceeloppervlakte: 301 m²
Inhoud woning: 728 m³

Bijzonderheden:
+ Verwarming: via warmtenet van de stadsverwarming;
+ Warm water: via warmtenet van de stadsverwarming;
+ Isolatie: volledig geïsoleerd (vloer-, muur- en dakisolatie, geheel voorzien van isolerende beglazing);
+ Tuinligging: zuid;
+ Aanvaarding: in overleg.

Koopovereenkomst:
Bij de verkoop zal er een standaard NVM koopovereenkomst worden gehanteerd.

Koopt u de woning zonder voorbehoud van financiering? Dan hanteren wij een termijn van 14 dagen na het opstellen van de koopovereenkomst voor het storten van de bankgarantie/waarborgsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
EUR 849.000 k.k.
Aangeboden
Sinds 1 jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning / 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2018
Dak
Zadeldak bedekt met Dakpannen
Aantal kamers
6 (5 slaapkamers)
Onderhoud
Binnen Uitstekend / Buiten Uitstekend

Oppervlak

Perceeloppervlakte
301 m²
Woonoppervlakte
178 m²
Externe bergruimte
18 m²
Inhoud.
728 m³

Energie

Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Centrale voorziening
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal woonlagen
3 woonlagen
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Woonkamer
43 m² (Standaard woonkamer)
Keuken
17 m² (Open keuken)

Tuin

Tuin
Achtertuin, Voortuin, met achterom
Achtertuin
132 m² (11m diep en 12m breed)

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout
Oppervlakte
1 m²
Voorzieningen
-

Parkeerruimte

Soort
Aangebouwd steen, Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water
Capaciteit
2 auto's

 
 

Delen

Deel Aalscholver 10, Veenendaal op:

Foto's Aalscholver 10, Veenendaal

Loading...