Burg.s'Jacoblaan 33

3956GH Leersum (Utrecht)
EUR 649.000 k.k. Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Eengezinswoning
Aangeboden
Sinds 2 jaar
Aantal kamers
7 (4 slaapkamers)
Bouwjaar
1979
Woonopp.
143 m²
Perceelopp.
370 m²
Inhoud.
617 m³

Omschrijving

In een prachtige groenrijke omgeving, vindt u deze halfvrijstaande woning. Op loopafstand, vindt u het centrum van Leersum, met een divers winkel en horeca aanbod, maar ook voorzieningen zoals een huisartsenpraktijk en apotheek. Op het gebied van onderwijs en sport is Leersum goed voorzien, met meerdere scholen en verenigingen. Voor mooie wandelroutes, kunt u naar het nabijgelegen Klompenpad, Lombokbos of het Amerongse bos.

Het betreft een bijzonder ruime woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een totale woonoppervlakte van 143m2. De woonkamer is voorzien van een prachtige parketvloer en heeft een prettige lichtinval. De houtkachel zorgt voor veel sfeer in de living. De groenrijke achtertuin is erg ruim en beschikt over veel privacy.

Indeling
Begane grond
Via een brede voortuin en oprit, bereikt u de entree van dit huis. De entreehal is erg ruim en heeft een plavuizen afwerking. U vindt hier een toiletruimte, de meterkast een inbouwkast en veel plek voor een kapstok.

Bij binnenkomst in de woonruimte treft u een open ruimte met prettige lichtinval. De hoge raamkozijnen en brede schuifpui naar de tuin zorgen ervoor dat er veel daglicht de ruimte binnenkomt. Bovendien geeft het een fijn uitzicht op de tuin. In de living is een houtkachel aanwezig. De ruimte daar omheen nodigt dan ook uit tot het inrichten van een sfeervolle zithoek. Verder is er nog veel plek voor een grote eettafel. De living heeft een mooie parketvloer die in uitstekende staat verkeerd.

De keuken heeft een plavuizen vloer en is behoorlijk ruim. U heeft hier plek voor een extra eettafel, of een uitbreiding van het keukenblok. Het huidige keukenblok heeft een landelijke uitstraling en voorziet u van veel opbergruimte en werkoppervlakte. Bovendien is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, kookplaat, oven en dubbele gootsteen.

Vanuit de living krijgt u toegang tot een slaapkamer met een ensuite badkamer. De slaapkamer heeft een tapijtvloer en is erg ruim. In deze kamer is plek voor een bed, kast en tafel. De badkamer heeft een plavuizen afwerking en een praktische indeling. U vindt hier een ligbad met douche, twee wastafels en een toilet.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping is afgewerkt met een tapijtvloer die is doorgelegd naar alle slaapkamers. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, een badkamer en CV ruimte. Ook is er op de overloop een trapluik naar de bergzolder. De slaapkamers zijn stuk voor stuk groot genoeg voor het plaatsen van een bed, kast en tafel. In de CV ruimte is veel plek voor kasten.

De badkamer op deze verdieping heeft wederom een plavuizen afwerking. U vindt hier twee wastafels, een douchecabine en toilet. Het dakraam geeft veel licht.

Tweede verdieping
De bergzolder is ontzettend ruim, waardoor u veel opbergruimte tot uw beschikking heeft. Het dakraam zorgt voor ligt op zolder. Ook is hier een verwarming aanwezig.

De buitenruimte
De met bomen omgeven achtertuin is een heerlijke plek waar u in veel privacy van de buitenlucht kunt genieten. In de tuin is plek voor meerdere terrassen. Het tuinhuis heeft een oppervlakte van ongeveer 6m2. Aan de voorzijde van de woning is een ruime groenrijke voortuin. Aan de zijkant van de woning vindt u de garage met daarvoor een oprit. Zo heeft u beschikking tot maarliefst twee privé parkeerplekken.

De bijzonderheden van de woning

- Halfvrijstaande woning
- 143m2
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- Eigen parkeergelegenheid
- Veel bergruimte aanwezig
- Mooie parketvloer
- Ruime keuken en living
- Houtkachel
- CV
- Royale achtertuin met veel terrasmogelijkheden
- Groenrijke omgeving
- Kindvriendelijke buurt
- Op loopafstand van dorpscentrum
- Voorzieningen nabij
- Mooie wandelroutes in de omgeving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
EUR 649.000 k.k.
Aangeboden
Sinds 2 jaar
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning / Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1979
Dak
Zadeldak bedekt met Dakpannen
Aantal kamers
7 (4 slaapkamers)
Onderhoud
Binnen Goed / Buiten Goed

Oppervlak

Perceeloppervlakte
370 m²
Woonoppervlakte
143 m²
Overige inpandige ruimte
36 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud.
617 m³

Energie

Verwarming
CV-Ketel, Open haard
Warm water
CV-Ketel, Centrale voorziening
Isolatie
Dubbel glas

Indeling

Aantal woonlagen
2 woonlagen
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Woonkamer
53 m² (L-vorm)
Keuken
12 m² (Dichte keuken)

Tuin

Tuin
Tuin rondom, zonder achterom
Tuin rondom
370 m² (28m diep en 13m breed)

Bergruimte

Soort
Geen
Voorzieningen
-

Parkeerruimte

Soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra, Voorzien van water
Capaciteit
1 auto

 
 

Delen

Deel Burg.s'Jacoblaan 33, Leersum op:

Foto's Burg.s'Jacoblaan 33, Leersum

Loading...