Huis verkopen buitenland

Buitenlandse woning op Funda

Wilt u een huis verkopen in het buitenland? Houd er dan rekening mee dat er ook mensen in Nederland zijn die een huis zoeken in het buitenland. Zorg er daarom voor dat uw buitenlandse woning ook gevonden wordt door potentiële kopers in Nederland.

De meeste mensen in Nederland gebruiken Funda om een huis te zoeken. Dat kan een huis zijn in Nederland, maar ook een (vakantie)woning buiten Nederland. Dus wanneer u zich richt op Nederlandse kopers, is een plaatsing van uw buitenlandse woning op Funda essentieel.

Een huis in het buitenland kan op Funda aangeboden worden. Maar hoe zorgt u ervoor dat ook uw buitenlandse woning op Funda geplaatst wordt? Dat kan samen met Mijnhuisverkoopkzelf. U kunt uw huis op elk gewenst moment bij ons aanmelden.

Mijnhuisverkoopikzelf is een internetmakelaar met meer dan 17 jaar ervaring. In tegenstelling tot een traditionele makelaar, rekenen wij geen makelaarscourtage (kosten bij verkoop). In plaats daarvan reken wij een vast, laag tarief voor de verkoop van uw woning.

Onze tarieven zijn laag omdat u een aantal zaken zelf doet, die normaal door de makelaar gedaan worden. Zo stelt u zelf de advertentietekst op en maakt u zelf de foto's van de woning. Nadat u de gegevens bij ons heeft aangeleverd worden de gegevens door ons verwerkt. Wij zullen in overleg met u de gegevens controleren en ervoor zorgen dat alles klopt. Daarna is de woning klaar voor publicatie en zorgen wij ervoor dat uw huis op Funda wordt geplaatst. U bereikt daarmee duizenden potentiële kopers in Nederland die een huis willen kopen in het buitenland.

Funda Europa

Op Funda kunnen momenteel alleen woningen aangemeld worden in Europa. Wilt u weten of uw buitenlandse woning geplaatst kan worden? In de onderstaande lijst vindt u een overzicht van alle landen die momenteel door Funda ondersteund worden.

Land Land
Albanië Macedonië
Andorra Malta
België Moldavië
Bosnië en Herzegovina Monaco
Bulgarije Montenegro
Cyprus Noorwegen
Denemarken Oostenrijk
Duitsland Polen
Estland Portugal
Finland Roemenië
Frankrijk Rusland
Georgië San Marino
Griekenland Servië
Groot-Brittannië Slovenië
Hongarije Slowakije
Ierland Spanje
IJsland Tsjechië
Italië Turkije
Kroatië Ukraïne
Letland Wit Rusland
Liechtenstein Zweden
Litouwen Zwitserland
Luxemburg  

Verkoop starten

Zet uw woning op Funda en bereik potentiële kopers!

Loading...