Brugstraat 1 a

4701LA Roosendaal (Noord-Brabant)
€ 225.000 k.k.

Kenmerken

Soort woonhuis
Herenhuis
Aangeboden
Sinds 1 maand
Aantal kamers
5 (3 slaapkamers)
Bouwjaar
1910
Woonwoonopp.
170 m²
Perceelopp.
65 m²
Inhoud.
550 m³

Over de woning

Deze monumentale kluswoning biedt ongekende mogelijkheden voor het realiseren van een ruime woning gecombineerd met atelier, werk- of winkelruimte, op een markante en goed zichtbare locatie in het centrum. Het pand is gelegen op een kruising met veel passanten, dichtbij het station, supermarkten en het centrum. Door de gemengde bestemming is vrijwel alles toegestaan (ook detailhandel), met uitzondering van horeca.

Met een oppervlak van circa 170 m2 biedt de woning veel ruimte op zowel begane grond, eerste verdieping als zolderverdieping. De begane grond (ca. 60 m2) is het meest geschikt voor werk-/kantoor- of winkelruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich momenteel een grote woonkamer (37 m2) met veel licht, plus een aparte keuken (9 m2), een badkamer en een toilet. Sanitair en keuken zijn eenvoudig van aard.

Op de zolderverdieping is ruimte voor twee of drie slaapkamers en wellicht een nieuwe badkamer.

Op korte termijn verwachten wij de omgevingsvergunning van de gemeente waarin diverse renovatiewerkzaamheden reeds zijn opgenomen. Desgewenst kunnen wij tegen meerprijs bepaalde werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals:
- het realiseren van afgewerkte (slaap)kamers en dakisolatie op zolder
- het plaatsen van een nieuwe keuken en/of nieuw sanitair
- het plaatsen van nieuwe kozijnen
- het aanbrengen van een nieuwe betonvloer op de begane grond
- stuc- en schilderwerk binnen en buiten

In de vergunning is ook opgenomen het officieel splitsen van de woning in een appartement/bovenwoning en een commerciƫle ruimte, waardoor zelfstandige verhuur of (door)verkoop van een van beide delen eenvoudig mogelijk is.

Ten aanzien van de bouwkundige staat van de woning is een uitgebreid bouwkundig rapport van de Monumentenwacht beschikbaar. In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen. Het betreft een gemeentelijk monument. Voor renovatie bestaan subsidiemogelijkheden.

De woning beschikt niet over een tuin of balkon. Over de realisatie van een loggia of "frans balkon" op de eerste of tweede verdieping vindt momenteel overleg plaats met de gemeente.

Voor de goede orde: aangeboden wordt de oorspronkelijke helft van het totale woon-/winkelpand uit circa 1910 (tot en met het gedeelte met het puntdak). De rechterhelft van het pand is omstreeks 1930 aangebouwd en is niet in de koop begrepen, al is verkoop van het totale pand bespreekbaar. Verkoper zorgt voor een bouwkundige afscheiding tussen beide gedeelten. In overleg zal verkoper ook twee nieuwe trappen aanbrengen in het pand. Momenteel zijn de verdiepingen alleen bereikbaar via het rechter gedeelte van het pand. Koper is zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van eigen nutsaansluitingen, afhankelijk van de gewenste indeling.

Ziet u mogelijkheden voor dit bijzondere pand met rijke historie? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging! Wij leiden u graag rond.

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden
Sinds 1 maand
Bouwjaar
1910

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Soort woonhuis
Herenhuis / Hoekwoning
Dak
Mansarde dak bedekt met Dakpannen, Bitumen
Aantal kamers
5 (3 slaapkamers)
Onderhoud
Binnen Matig / Buiten Matig

Afmetingen

Perceeloppervlakte
65 m²
Woonoppervlakte
170 m²
Inhoud.
550 m³

Energie

Verwarming
Gaskachels
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Isolatie
Geen isolatie

Indeling

Aantal woonlagen
3 woonlagen
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamer
Woonkamer
37 m² (Standaard woonkamer)
Keuken
8,60 m² (Dichte keuken)

Bergruimte

Soort
Geen
Voorzieningen
-

 
 

Delen

Deel Brugstraat 1 a, Roosendaal op:

Foto's Brugstraat 1 a, Roosendaal

Loading...