Sint-Franciscusstraat 23

3920 Lommel (België)
EUR 599.500 k.k.

Kenmerken

Soort woonhuis
Eengezinswoning
Aangeboden
Sinds 1 jaar
Aantal kamers
4 (3 slaapkamers)
Bouwjaar
1988
Woonopp.
197 m²
Perceelopp.
1275 m²
Inhoud.
1041 m³

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis in boerderijstijl met vrijstaande loods van 75m2 (goothoogte 4 m.) en carport van 42 m2 met wasplaats. De loods is voorzien van krachtstroom (380), verwarming en een spoelbak met warm en koud stromend water. Ook is er een toilet met fonteintje. De loods is uitgevoerd in spouwmuren met kozijnen met dubbelglas, de vloer en het dak zijn tevens geïsoleerd. De vloer is gevlinderd. Er is een verrijdbare stalen trap naar de kantine op de verdieping. Er is een loopkattakel geïnstalleerd. Er is t.l-verlichting, 2 gaskachels en een toilet met fonteintje en 380 volt krachtstroom. Ideaal voor hobbyisten of zelfstandigen.

De achtertuin is grotendeels bestraat. Er is een waterpomp met eigen bron voorzien met vaste sproeiers voor de achter- en voortuin alsook een afvoerpomp voor regenwater. Het terras is gedeeltelijk overkapt en er staat een houtkachel. Bij het terras is een vijver. Achter in de tuin is er een kippenren met fruitbomen. Het terras is op het zuiden. Er is ook een buitendouche. De dakgoten zijn uitgevoerd in koper.

De woning is afgewerkt in landelijk stijl met massief eiken vloeren, glas-in-lood en gebrandschilderde ramen, een schouw met houtkachel en handgemaakte Engelse tegeltjes. De kachelpijp is vorig jaar vernieuwd.

De halfopen keuken is voorzien van een massief marmeren gootsteen, granieten aanrechtblad, vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en magnetron. En er is een grote ingebouwde voorraadkast.

In de badkamer is een hoekbad met jacuzzi, inloopdouche met regendouche, dubbele hardstenen wastafel, granieten vloer met vloerverwarming en een designradiator.
Op de begane grond is verder een slaapkamer met rolluiken die ook als kantoor zou kunnen dienen.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers die je eventueel kunt splitsen. Er is bovendien ruimte voor nog een slaapkamer en er is ruimte voorzien voor een extra badkamer. Alle aansluitingen daarvoor zijn al aanwezig.

Het hele perceel is omheind en er zijn 2 inritten met elektrische poorten. De loods en de inpandige garage zijn voorzien van elektrische roldeuren. Achterin de tuin is een kippenren met fruitbomen. Het perceel sluit achter
aan op akkerland waar nooit woningen gebouwd mogen worden.

Het huis is in 2009 en 2016 gedeeltelijk gerenoveerd. In de ruime berging zijn aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger die onder het aanrechtblad met rvs spoelbak met koud en warm stromend water passen en er is nog ruimte voor b.v. een koel- en een vrieskast. Daar hangt ook de c.v.-ketel ACV VR uit 2010.

Het huis staat aan een doodlopende straat zodat er weinig verkeer is. Er is een basisschool op loopafstand alsook een sportcomplex. Aan het einde van de straat loop je zo het bos in waar een zandafgraving met strand is. Het huis staat op 1,2 km. van de grens met Nederland. België biedt veel voordelen t.o.v. Nederland. Kom gerust eens kijken. De koffie staat klaar!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
EUR 599.500 k.k.
Aangeboden
Sinds 1 jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning / Vrijstaande woning
Bouwjaar
1988
Dak
Zadeldak bedekt met Dakpannen
Aantal kamers
4 (3 slaapkamers)
Onderhoud
Binnen Uitstekend / Buiten Uitstekend

Oppervlak

Perceeloppervlakte
1275 m²
Woonoppervlakte
197 m²
Overige inpandige ruimte
140 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
42 m²
Externe bergruimte
75 m²
Inhoud.
1041 m³

Energie

Verwarming
CV-Ketel, Elektrisch
Warm water
CV-Ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas

Indeling

Aantal woonlagen
2 woonlagen
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamer
Woonkamer
35 m² (Standaard woonkamer)
Keuken
15,50 m² (Half open keuken)

Tuin

Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zonneterras, met achterom
Achtertuin
1275 m² (50m diep en 25,50m breed)

Bergruimte

Soort
Inpandig
Oppervlakte
50 m²
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water

Parkeerruimte

Soort
Vrijstaand steen, Inpandig, Parkeerplaats, Garage met carport
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water, Met elektrische deur
Capaciteit
4 auto's

 
 

Delen

Deel Sint-Franciscusstraat 23, Lommel op:

Foto's Sint-Franciscusstraat 23, Lommel

Loading...