Een huis verkopen kunt u zelf

Wist u dat u zelf uw huis kunt verkopen zonder makelaar? Of dat u uw makelaar kunt helpen bij de verkoop? Het gaat immers om uw huis.

De zoektocht naar een nieuw huis speelt zich tegenwoordig grotendeels af op Internet. Men begint vaak op Funda, maar al snel worden ook andere websites geraadpleegd. Wanneer u uw woning wilt verkopen, is het daarom noodzakelijk om deze zo goed als mogelijk onder de aandacht te brengen op Internet.

Bij het te koop aanbieden van uw woning op Internet, is een professionele presentatie erg belangrijk. Daarnaast is het van belang dat uw woning ook echt gevonden gaat worden door potentiële kopers.

Mijn Huis Verkoop Ik Zelf zorgt hiervoor. Al sinds 2005 maken wij optimaal en succesvol gebruik van de mogelijkheden die Internet te bieden heeft bij het verkopen van een huis.

De gegevens van uw woning vult u zelf in. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze op professionele wijze gepresenteerd worden op de website.

Nadat uw woning geplaatst is, plaatsen wij deze voor u door, op alle met ons gekoppelde woonsites. U bereikt daarmee een miljoenenpubliek!

Vervolgens kunt u via onze statistieken zien hoe vaak uw woning bekeken is en waar bezoekers vandaan komen. U bent dus altijd volledig geïnformeerd over het bereik van uw advertentie.

Wanneer u een koper gevonden heeft, stelt u het koopcontract op en sluit u de deal met de koper. Daarna is uw huis verkocht.

"De afgelopen jaren gingen duizenden mensen u voor en verkochten zij zelf hun huis via Mijn Huis Verkoop Ik Zelf"

Klik hier om uw huis te plaatsen